Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

пʼятницю, 30 листопада 2012 р.

Громадські слухання про необхідність вулиці Гітлера в Дніпропетровську.


30.11.2012 18:52

Ні, вам не почулось. Це дійсно так. Намагання вчинити якісь слухання по переіменуванню вулиці Косіора, або взагалі обговорювати чи необхідна така вулиця, влаштовувати голосування - це дурість вищої ланки. Адже для кожного українця Косіор є тим самим Гітлером і зла зробив Україні не менше. 
Отже, висновок один. 
Той, хто це влаштовує, хто захищає назву Косіора, Постишева. Чубаря він перетворюється автоматично у захисника Гітлера. 
Те, що намагаються зараз зробити окремі засоби масової дезинформації, що зомбують населення брехнею про начебто доброго дяду Косіора, або звичність цієї назви для людей - є фашистами і ніким більше. Саме фашисти були б теж не проти, аби знищити українців, те саме робив Косіор, те саме роблять захисники цієї назви вулиці. 
На цьому ресурсі було влаштоване опитування і результати його виявили, що насправді розумних і чесних людей в нашому місті більшість. Більше 51 відсотків проголосувало за переіменування вулиці Косіора.Лише 34 відсотків проти і близько 15 байдуже. Це говорить лише про те, що вирощуючи радянську людину КПРС натомість виростила фашиста. саме ці 34 відсотки визнали себе фашистами і стали на один щабель з цими катами: Косіором, Постишевим, Чубарем, Гітлером.

Громадські слухання про необхідність вулиці Гітлера в Дніпропетровську.

Немає коментарів:

Дописати коментар