Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

вівторок, 12 лютого 2013 р.

Звільніть Дмитра Реву!


У Дніпропетровську пікетували прокуратуру на захист Дмитра Реви (Фото)


12.02.2013 15:21

 


12 лютого під вікнами прокуратури Дніпропетровської області відбувся пікет на підтримку обвинуваченого у квітневих терактах Дмитра Реви. Про це кореспондент 34.ua дізнався на місці події.


Сьогодні вдень під стінами прокуратури зібралося близько трьох десятків захисників Реви. Сердь них були представники місцевих громадських організацій. У руках учасники пікету тримали плакати з написами:

«Звільніть Дмитра Реву», «На місці Реви міг опинитися кожен», «Звільніть Реву - поверніть довіру людей». Організатори акції встановили біля прокуратури звукову апаратуру та колонки. Через мікрофон вони по черзі виступали з гаслами, доводячи непричетність підозрюваного Дмитра Реви до вибухів, які сталися 27 квітня в Дніпропетровську. Після протестуючі включили на повну гучність українські пісні і реп про тероризм.


Співробітник прокуратури до мітингувальників не підходили і спостерігали за подіями з вікон. Вже з самого ранку будівлю огородили смугастої стрічкою, аргументувавши це тим, що зрізають гілки дерев на проспекті Карла Маркса.


«Сьогодні всі вже забули про вибухи 27 квітня минулого року. Постраждалі вилікувалися, правоохоронні органи в стахановський термін знайшли "терористів", а прокурори по телебаченню відзвітували ", що всі винні будуть сидіти". Тим не менш, на двох з обвинувачених - Просквіріна і Реви досі немає істотних доказів їхньої провини », - стверджують організатори акції.


Пікет триватиме під стінами прокуратури до вечора. Таким чином, учасники акції намагаються звільнити безпідставно обвинуваченого в «пособництві» організаторам терактів Дмитра Реву і притягнути до відповідальності держслужбовців, винних у фальсифікації матеріалів справи проти нього.


Як раніше повідомляв 34.ua, народні депутати збираються взяти на поруки одного з «дніпропетровських терористів».

Немає коментарів:

Дописати коментар