Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

суботу, 18 квітня 2020 р.

ЯК "РЕМОНТУЮТЬ" В ДНІПРІ НА ТОПОЛІ.

 Днями побував в одному цікавому місті -на ж.м.Тополя біля кінотеатру "Січ". Там все чудово окрім одного(поки що одного).
   Зараз у нас багато що в місті робиться для людей за разунок бюджету при умові. що управляюча компанія доплатить з грошей нею отриманих до 30 відсотків від загального обсягу витрат на ремонт(це для ОСББ,  скільки ж викладає на це комунальне підприємство . о управляє будинком не берусь стверджувати по сумі). Це стосується всіх видів ремонтів.
  Що ж таке мене здивувало?
  Зяючі провалля там де мали б бути двері, що встановлювали на сходах...




  Ось фото будинків. де провели "ремонт" з заміною всіх вікон та дверей саме по програмі "за ініціативою" одного з депутатів... 



  

 





















   В будинку 56 та 57 скосів так і не зробили і ми бачимо кріплення цих дверей назовні… В будинках 54 та 55 скоси таки зроблені, там лише  поламані двері через погану якість замовленого, чи поставленого виконавцем… 
    Невдовзі в цих будинках будуть міняти вікна. Мешканці заінтриговані - буде якість краще, чи все буде таке саме? 

  Який саме депутат був ініціатором такого ремонту не можу стверджувати.
  Ці будинки населені мешканцями, що на останніх виборах обрали депутатом міської ради 

ЛАППО  ІГОР МИКОЛАЙОВИЧ
Тимчасово не працює

    Не маю жодних претензій до депутата Лаппо І.М. і гадаю, що мешканці цих будинків теж не мають жодних претензій до нього, а от претензій до виконавців надто багато. 
    ЗА ЩО ВОНИ ВИТЯГЛИ БЮДЖЕТНІ ГРОШІ?
    Вони просять одного, щоб міський депутат розібрався з підрядниками , що використали недоброякісні матеріали, які не витримали жодної перевірки. 
    Чи може депутат Лаппо І.М. виконати своє головне призначення - працювати для людей? 
    Сподіваюсь не я один. Мешканці будинків , що проживають на Тополі-3, буд. 57, буд. 56, буд. 55 та 54 (усі однакові 16 - етажкі). і сподіваємось що Жилсервіс - 2, який був замовником цього офіційно візьме необхідне відшкодування від виконавця та той відреомнтує вже доброякісно все зруйноване в цих будинках.

Немає коментарів:

Дописати коментар