Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

неділю, 5 липня 2015 р.

КОРБАН ПРО КРАЇНУ ТА МАЙБУТНЄ

Только что прочел новость о том что Греция проголосовала на референдуме против плана своих кредиторов. Последствия могут быть самые трагические для Евросоюза. Вообщем , я хочу сказать что расчитывать нам украинцам нужно исключительно на собственные силы. И как говорится, - все что нас не убивает - делает нас сильнее. Мы УКРОПы готовы изменить Украину к лучшему за 500 - 700 дней.



Красиве гасло і не більше. Як вони змінять країну? Ми побачили на прикладі нашого міста - жодних змін, а лише повна узурпація під свій клан! Працювали рік і ніяких змін в місті від їх праці не відбулось, лише продовження дерибану та поділу міста та знищення самоврядування і всіляких намірів патріотів якось змінити країну. Рейдери ніколи не будуть патріотами України, бо ховались по Ізраїлях. коли Україна тонула в крові.
Він навіть не патріот свого міста, бо всі роки свого існування лише обкрадав законно місто, прикриваючись рішеннями міськради.
Як обкрадав?
Поцікавтесь як він сплачував оренду за землю під своїми уродськими будівлями...

Немає коментарів:

Дописати коментар