Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

вівторок, 19 червня 2012 р.

Творці голодомору в Україні.



"Москалі" з єврейських містечок

Висвітлення голоду на Україні 1932-33 рр.. відрізняється дуже низьким професіоналізмом з точки зору історичної достовірності. Як у вітчизняних, так і в зарубіжних джерелах міститься дуже багато пропаганди, маніпулювання, зустрічається маса недостовірних матеріалів, а то і явних фальсифікацій. 

Голодомор- це геноцид української нації .
Нам кажуть, що  від цього голоду гинули не лише українці. Голод 1932-
1933 рр.. охопив три республіки СРСР: Росію, Україну і Казахстан. Тобто, спеціально для того, щоб знищити побільше українців, "москальська" радянська влада організувала голод.

Радянська влада факт масового голоду 30-х довго замовчувала, правда, після того, визнавала всього 700 000 його жертв. І хоча в демографічному відношенні втрати ці вже є катастрофічними, статистика від самої винуватиці катастрофи ні в кого довіри не викликала. Тому з відкриттям партархіві дослідники не забули скористатися можливістю коригування цих цифр до їх справжніх результатів.

> Результатом вивчення матеріалів 1932-33 років по всіх населених пунктах стала цифра в 4 млн 800 тис. жертв. Однак в 2003 році МЗС України підготував проект резолюції Генасамблеї ООН, де говорилося вже про 7-10 млн жертв. Вперше голодомор називається "геноцидом української нації". Визначення це несе два дуже недвозначних підтексту. Перший - від голоду гинули виключно українці.




Та от халепа, київський історик Олександр Абакумов(єврей), начебто. ще в середині вісімдесятих виявив демографічні ями 1932-33 років в Казахстані, Росії та Україні. Причому два останніх провалу поколінь були ідентичні.

вже за даними «Демографічного щорічника СРСР" за 1990 г, втрати населення в Росії склали 6,5 млн жертв голоду, а на Україну -. 4,8 млн. Голод непохитно збирав свої жнива на Волині, Донбасі, Новоросії, Полтавщині та в Подніпров'ї одно, як в Тамбовської, Самарської, Астраханській і Оренбурзькій областях. Місцях розселення етнічних українців чи козаків і малоросів, як їх називали за часів імперії. Навіть тут чітко відстежується направленість геноциду.

ТВОРЦІ ГЕНОЦИДУ.

"> Косіор Станіслав Вікентійович, з 1932 р генеральний секретар ЦК КП (б) У -. Поляк.
Чубар Влас Якович, з 1923 голова СНК УССР - малорос.

"> Балицький Всеволод Аполлонович, з 1931 по 1934 роки заступник голови ОГПУ при Раднаркомі СРСР В листопаді 1932 направлений особливим уповноваженим ОГПУ на Україну, з завданням". Безумовно виконати план хлібозаготівель "- малорос?


Письмовий Яків Вульфович, в 1931-1933 рр.. працював разом з Балицьким в центральному апараті ОГПУ (начальник Обліково-статистичного відділу) і разом з ним повернувся на Україну - єврей.


Хатаєвич Мендель Маркович, один з головних організаторів колективізації на Україні, в 1932-37 рр.. член Політбюро КП (б) Україна - єврей.

"> Яковлєв (справжнє прізвище Епштейн) Яків Аркадійович, в 1929-34 рр. нарком землеробства СРСР -. Єврей.

> Майоров Михайло Мойсейович (справжнє ім'я Біберман Меєр Мойсейович), в 1930-32 рр.. нарком постачання УРСР - єврей.

> Скрипник Микола Олексійович, в 1927-33 рр.. нарком освіти УРСР. З лютого 1933 заступник голови СНК і голова Держплану УРСР, малорос,


Леопольд (справжнє прізвище Ройтман) Данило Самойлович, керував в 1932 - 1936 рр.. відділами ГПУ-НКВД у Вінницькій та Донецькій областях - єврей.


Меламед Григорій Мойсейович, в 1930-і рр.. заступник голови Верховного суду УРСР - єврей.

> Єдиний етнічний росіянин в керівництві Україні того часу - другий секретар КП (б) У Постишев.

> А якщо враховувати, що п'ятірка особливо відзначилися в 33-м зернозаготовітелей складалася з таких діячів як
Каттель Михайло Абрамович, Гендлер Лев Давидович, Браславський Йосип Мойсейович, Фрадков Савелій Єфимович і «примкнув до них» Ситов Іван Петрович, ідейним натхненником перерахованої групи товаришів виступив Лазар Мойсейович Каганович, а відповідальність за пропагандистське прикриття їхньої діяльності покладається на кінематографістів Левкова і Койфмана, то навіть міркування Президента Всеукраїнського єврейського конгресу Вадима Рабиновича про те, що якби не голодомор Україні могла б стати найбільш "просунутої" країною в світі, слухати, щонайменше, дивно.






Немає коментарів:

Дописати коментар