Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

суботу, 17 серпня 2013 р.

Зелені Січеслава за ПР?

   Останні події прибирають знак запитання у цій назві.. Ніякого сумніву не залишилось всього лише від одного повідомлення про черговий фестиваль у Стопудівці.
Здавалось би проукраїнське починання обертається проти українців через те. що заплановане це на День Незалежності.
Вочевидь сприяння влади цьому проекту і це послуга владі, влаштування фестивалю у цей день. Ціль одна, відтягнути якомога більше українців з міста, саме активно налаштованих, свідомих, подалі за 55 кілометр.
Здавалось би і Свобода допомагала в облаштуванні і пропаганді цього  етнопоселення і інші свідомі українці серед яких особливо багато молоді, та що війшло з цього?
 Пригадую, що один з засновників цього проекту навіть балотувався за сприянням і повною підтримкою Свободи...
Нагадаю, що зазвичай в День Незалежності відбувається хода до пам'ятника Т.Г.Шевченку на Монастирському острові.
Цьогоріч планується
    • Парк Глоби
    • Об'єднання громадських організацій та політичних партій Січеслава "Слава Україні!" запрошує всіх відзначити річницю Дня Незалежності України. Відзначення почнеться біля входу в парк Глоби, де будуть формуватись колони(бажано, тим хто має вишиванки прийти в них)Обмежень у наявності прапорів немає, можуть бути прапори всіх політичних сил, окрім ПР. та КПУ а також прапори громадських організацій. Потім буде проведена колона центром міста до монументу Т.Г.Шевченку, що біля театру ім.Шевченка. Далі колона піде центром міста на Соборну площу де зупниться щоб віддати шану загиблим в роки після революції січовуим стрільцям-вільним козакам, похованим там. Потім хода продовжиться до поам'ятника Шевченка, відновленого в цьому році.Там відбудеться концерт аматорів та творчих колективів. Відзначимо цей день достойно! Слава Україні!

      https://www.facebook.com/events/153816171490179/?context=create
Тож що буде цього разу, вочевидь, частина поїде до Стопудівки а інша частина, безколесна залишиться в місті і отримає малочисельну колону прихильників Незалежності, що і потрібно владі.

P.S.Здавалось би, що співробітництво Зелених закінчилось (те, що всі три партії співпрацювали на виборах  2012 року, те незаперечне). Навіть участь декого з очільників однієї з них, якого вже згадувалось у дописі, в спільних діях з опозицією на проміжних довиборах , все ж лише замуляла очі, щоб не побачили ворога? Це свідомі чи не свідомі  дії їх ми не узнаємо. проте результат їх дій не на користь України і українців.

Немає коментарів:

Дописати коментар