Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

середу, 21 серпня 2013 р.

У Днепропетровську визначились зі знаком чемпіонства команди "ДНІПРО" на бульварі Кучеревського


(ВИДЕО)

У Днепропетровську визначились зі знаком чемпіонства на бульварі Кучеревського
Народне голосування за кращий ескіз пам'ятного знаку «Дніпро-чемпіон» тривало протягом місяця. Люди обирали найкращого серед 7 претендентів.
Близько 30000 дніпропетровців взяли участь у голосуванні. 3000 - відвідали офіційний сайт, 20 - заповнили анкети, які пропонували волонтери в центрі міста. Фінальну крапку поставили під час матчу «Дніпро» - «Говерла».Опитування провели прямо на футбольних трибунах, там свій вибір зробили 5000 уболівальників.
Підсумки оголосили в обласній раді. Третє місце і премія в 5000 гривень - дісталися макету бронзових футболістів. Другу сходинку і 7000 отримав ескіз, який представляв улюблену команду у вигляді хвилі. А лаври переможця приміряв технік-архітектор, який зараз працює дизайнером. Для створення ескізу Миколі знадобилося 5 днів.
І хоча з ескізом визначилися - роботи ще непочатий край. Далі естафету підхопить художня комісія - вона підкоригує і остаточно визначить, як виглядатиме човен і з чого його зроблять. Урочисте ж відкриття пам'ятного знака запланували на 6 листопада. День, коли команда Дніпро отримала «золоту» перемогу.
Источник: 34 канал 

Немає коментарів:

Дописати коментар