Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

середу, 23 грудня 2015 р.

ДЕПУТАТ ДП ЮА НА МОСКАЛЬСЬКОМУ РЕСУРСІ

Загалом може комусь без різниці. яким ресурсом користуватись аби зайти та щось на ньому написати. та й годі.
Але нещодавно в родині всіляких ресурсів Січеславщини появилось нове, що зветься Депутат дп юа. Може яі теж не помітив би підвоха. Ну пишуть там проти Філатова чи за Філатова. адже це ж наче не проти України, протеу нас зараз іде гібрідна війна, як нам заявлено і 5 колона використовує всі можливості аби добряче напакостити Україні та посіяти розбрату якнайбільше. Згадаєм хочаб відомий 112 канал, де в основному представлені саме вороги України вд цієї 5 колони. Саме вони займають найбільше місцця в їх ефірах. Так само і в інтернет виданнях такого пошибу. Може менш розкручених або тільки починаючих розкручуватись, як цей.
Що цікаво - зареєструватись на сторінці реєстрації неможливо, просто тебе викидає. Проте спробувавши зареєструватись через якусь мережу появляється те ж що начебто помилка...Проте одночасно і випливає інфо, що це має відношення до москальських ресурсів.
Ось воно і виплило бажання отримати ваш дозвіл від москалів на доступ до вашого акаунту...
Друзі майте це на увазі....

Немає коментарів:

Дописати коментар