Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

вівторок, 4 червня 2013 р.

Спротив населення свавіллю зростає. Українці за відновлення дороги знищенної господарниками фірми "Алєф"

24-го, за інформацією від голови Громадської Організації  по боротьбі з корупцією Дмитра Кашика о 10 годині силами двох сільських громад будуть перекриті заїзди до кар'єру біля села Перше травня
Жителі селищ потрапляють в межі санітарної зони згідно встановлених законодавчо санітарних норм. Тому документи на початок робіт кар'єра не повинні були бути прийняті ні санітарно - епідеміологічною службою (СЕС), ні іншими державними органами до тих пір, поки не будуть виконані певні заходи щодо досягнення безпеки життя мешканців сіл, прилеглих до Петровському кар'єру
.преднепровск 35 маршрутка потом 246 на Перше травня




Телефон для справок про організацію акції 0954082456 Віктор



ПІСЛЯ АКЦІЇ





5.06.13 о 10.00 відбулося повторне збори і мітинг мешканців сіл Діброва, Перше травня, Любимівка, Воронівка і Веселе (Дніпропетровська область, Синельниківський район), наближених до Петровському гранітному кар'єру в с.Діброва, з приводу незаконного видобутку корисних копалин в кар'єрі, оскільки не були дотримані за нормами санітарно-епідеміологічної служби (СЕС) санітарні норми, що визначають «безпечну зону» для мешканців навколишніх сіл, і незаконного перевезення продукції кар'єру (щебінь різної фракції) важкою технікою по дорогах сіл без будівництва власних під'їзних шляхів за особисті кошти засновників кар'єра. У результаті за короткий проміжок часу сільські дороги розбилися, а під одним з ділянок дороги в с.Любімовка прокладена газова труба, що є небезпечним для мешканців даного селища. Грошей на ремонт дороги в місцевому бюджеті не передбачено. Також постійні вибухи на кар'єрі неподалік від вод річки Дніпро впливають на навколишнє флору і фауну. Територія кар'єра розташована в заповідній зоні.
На мітинг приїхали представники представники органів місцевого самоврядування, органи по боротьбі з корупцією, представники СЕС, кореспонденти місцевих телеканалів і газети. Проблема ще полягає в тому, що всі заяви і листи, які писалися жителями раніше, просто ховалися на місцевому рівні, відеосюжети відзняті 51 каналом, прибираються з інтернету, людей почали залякувати не тільки міліцією, але й пперепоною в особистому бізнесі, якщо у кого- то такий є.
Власником даного кар'єра є корпорація "Алеф", безпосереднім засновником якої є пан Єрмолаєв Вадим Володимирович. І так пояснимо хто такий Єрмолаєв В, В? У рейтингу «Золота сотня» журналу «Кореспондент» у 2012 році Вадим Єрмолаєв зайняв 36 місце, його статок оцінюється в розмірі $ 265 млн. У 2013 році журнал «Фокус» оцінив стан Вадима Єрмолаєва в $ 245 млн (70 місце рейтингу «200 найбагатших людей України»). Ермолаєву В.В належать 40-к заводів на території України. У сфері інтересів -. Будівництво, здача в оренду комерційної нерухомості (володіє більше 160 000 квадратних метрів), алкоголь (основні), логістика, харчопром, фінанси (побічні Володіє найдорожчим бізнес-центром горда Дніпропетровська Мост-сіті, а також БЦ Босфор Його ТМ : .. Золота Амфора, Клинков, Столєтов, Хельсінкі, Соната Торгує закордонним елітним алкоголем Побудував річковий порт і заводи з випуску віконного профілю, картонної упаковки, прес-форми для шинного виробництва (Дніпрополімермаш), газобетону і "Оскар" (Нікопольський трубний завод) , який отримав в результаті банкрутства в 2008-му всупереч оспорювання в судах чиновниками. Є свій фіктивний АктаБанк. Займається торгівлею засобами захисту рослин. Будує бізнес-центр у Кривому Розі. Словом, і так зрозуміло, що людина багата і впливовий, має зв'язки з Президентом і депутатами ВРУ.




5.06.13 в 10.00 состоялось повторное собрание и митинг жителей сел Диброва, Первомайское, Любимовка, Вороновка и Веселое (Днепропетровская область, Синельниковский район), приближенных к Петровскому гранитному карьеру в с.Диброва, по поводу незаконной добычи полезных ископаемых в карьере, поскольку не были соблюдены по нормам санитарно-эпидемиологической службы (СЭС) санитарные нормы, определяющие «безопасную зону» для жителей окружающих сел, и незаконной перевозки продукции карьера (щебень разной фракции) тяжелой техникой по дорогам сел без строительства собственных подъездных путей за личные средства учредителей карьера. В результате за короткий промежуток времени сельские дороги разбились, а под одним из участков дороги в с.Любимовка проложена газовая труба, что является опасным для жителей данного поселка. Денег на ремонт дороги в местном бюджете не предусмотрено. Также постоянные взрывы на карьере неподалеку от вод речки Днепр влияют на окружающую флору и фауну. Территория карьера расположена в заповедной зоне.
На митинг приехали представители представители органов местного самоуправления, органы по борьбе с коррупцией, представители СЭС, корреспонденты местных телеканалов и газеты. Проблема еще заключается в том, что все заявления и письма, которые писались жителями ранее, просто прятались на местном уровне, видеосюжеты отснятые 51 каналом, убираются из интернета, людей начали запугивать не только милицией, но и препятствием в личном бизнесе, если у кого-то таковой имеется.
Владельцем данного карьера является корпорация "Алеф", непосредственным учредителем которой является господин Ермолаев Вадим Владимирович. И так объясним кто такой Ермолаев В,В? В рейтинге «Золотая сотня» журнала «Корреспондент» в 2012 году Вадим Ермолаев занял 36 место, его состояние оценивается в размере $265 млн. В 2013 году журнал «Фокус» оценил состояние Вадима Ермолаева в $245 млн (70 место рейтинга «200 самых богатых людей Украины»). Ермолаеву В.В пренадлежат 40-к заводов на территории Украины. В сфере интересов - строительство, сдача в аренду коммерческой недвижимости (владеет более 160000 квадратных метров), алкоголь (основные), логистика, пищепром, финансы (побочные Владеет самым дорогим бизнес -центром горда Днепропетровска Мост-сити, а также БЦ Босфор. Его ТМ: Золотая Амфора, Клинков, Столетов, Хельсинки, Соната. Торгует заграничным элитным алкоголем. Построил речной порт и заводы по выпуску оконного профиля, картонной упаковки, пресс-формы для шинного производства (Днепрополимермаш), газобетона и "Оскар" (Никопольский трубный завод), который получил в результате банкротства в 2008-м вопреки оспариванию в судах чиновниками. Есть свой фиктивный АктаБанк. Занимается торговлей средствами защиты растений. Строит бизнес-центр в Кривом Роге. Словом, и так понятно, что человек богатый и влиятельный, имеет связи с Президентом и депутатами ВРУ. 


Немає коментарів:

Дописати коментар