Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

понеділок, 30 грудня 2013 р.

Бабушкінська райрада проголосувала "За побиття депутатів"

  1. 1
    ПЕРЕГЛЯНУТО

    Бабушкінська райрада проголосувала "За побиття депутатів"

    автор: Олег Черненко черговий раз підтримала свого "суверена" у феодальних замашках по владарюванню на землі козацькій А…
   Сьогодні, 30.12.2013 року, відбулась позачергова сесія Бабушкінської районної ради. На розгляді звичайно шкурні питання оплати праці в майбутньому місяці очільникам району. Себе звісно не обділили виділили додатково до окладу 20 та 10 відсотків і оклад в повному обсязі, не дивлячись на те, що в січні місяці працювати рада буде, як і завжди в цей місяц, набагато менше ніж в грудні, а оклади вони виписали собі, звісно, по грудню місяцю. Проте не це привернуло увагу нашу в цій сесії.
   Бабушкінська райрада проголосувала "За побиття депутатів", а на додачу проголосувала за заборону відеофіксації сессії.
    Отже "васали" Ступака в черговий раз підтримали свого "суверена" у феодальних замашках по владарюванню на землі козацькій. Адже були чутки про причетність до побиття його спортивними товариствами патріотів України в останній рік вже декілька разів.
    За регламентом Бабушкінської райради, депутатський запит подається як письмово так і з голосу. За статею 87 регламенту запит вноситься в розклад денний сессії без голосування.
   Рада проголосувала проти внесення в роклад денний офіційного депутатського запиту, поданого депутатом Бабушкінської райради Миколою Хоменком. Отже вочевидь порушення власного регламенту, а відповідно автоматично проголосовано за те, що депутатів можна бити, бо депутати обговорювати це на сесій і захищати власних депутаів не збираються.
   Під кінець голова райради, правда, пообіцяв юридичну допомогу фахівців райради.
   Чого ми очікували?
   Райрада, обговоривши це питання, могла засудити дії зловмисників, що, по політичних мотивах, вчинили напад на депутата і громадян,що були з ним, та пошкодили не тільки майно, машину, завдавши збитків на суму 14 тис гривень(була пошкоджена машина громадянина міста, що не є членом жодної партії), а ще і нанесли людям тілесні ушкодження, серед яких і струс мозку, за що має бути кримінальна відповідальність.
   Не засудивши того, Бабушкінська рада стала на один бік зі злочинцями. Ганьба такій раді і такій владі !
12

Немає коментарів:

Дописати коментар