Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

четвер, 5 грудня 2013 р.

НЕ БИЙТЕ ПРОВОКАТОРІВ "УКРАИНСКОГО ВЫБОРА" !

Зараз по нашому місту поширюють провокативні листівки без опізнаних знаків. Розклеюють їх молоді російськомовні особи, по всьому місту.
Вигляд тих листівок на перший погляд наче безлобний.
Та проаналізувавши всю стилистику виконання стає зрозумілим, що робили це прихильники "Беркуту" що потонув  по коліна в крові - зробивши такий подарунок дітям, що були на Майдані.

Дивіться та жахайтесь ницості  провокаторів.


P.S.Хоч я і не певен. що це "Вибор", це може хто завгодно, проте все одно раджу не бити.

Аби не не отой значок оклику у першого слова, наголос - вказує на крик, що там лунав цю ніч. Слово "у ели" теж несе подвійне навантаження перший варіант і головний "УЕЛИ" - тобто отримали по заслугах... Та і Беркутівець з кийком у вигляді діда мороза ключки - теж виглядає як подарунок від них. Четверте - відсутність людей під ногами... мабуть затоплених кров'ю ще підкреслює цинічність злодійства... Тож ніякої помилки це проти демонстрантів роповсюджували російськомовні ...може вони не з вибору а з молодих регіонів. але виготовлення моментальне цих наліпок підказує, що один з цих двох. хто має великі гроші... Просто знак оклику ставить все на місця. Аби він був позаду то можна було б подумати що це звернення до Беркуту.
Треба порадитись з психоаналітиками, що вони скажуть на цю картинку. Проте гадаю, що вони підтвердять все...

Немає коментарів:

Дописати коментар