Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

неділю, 29 грудня 2013 р.

Цитата року: "неполітичний майдан"

   Найбільшої популярності набула під кінець року.
Кожен виступаючий зі сцени вважає за належне згадати  її у своїх виступах. Лише три політичні сили не покидають спроб донести людям всю хибність таких думок.
Деякі політичні сили приховують взагалі, щ вони партії, як Демальянс, що є політичною парією, але бере участь в громадській раді, а не в політиній... Там, на Громадській раді, приймає Маніфест, де і слова нема про відсторонення нинішньої влади і вимагає в ньому всього лише відсторонии Захарченка...При цьому розповсюджує цей Маніфест з вимогою приєднатись тих, хто підтримує його. забувши , що гаслом майдану давно стало "Банду геть!"
   Згадавши про цю вимогу  випускає листвку "Вимога №1 майдану  ВІДСТАВКА ПРЕЗИДЕНТА!" але в ній приховує, що є політичною партією.
   Що це за ігри, тут буду - тут не буду?
   Люди , далекі від політики, або взагалі з шоу бізнесу, вийшовши на вуличні акції, такі як майдан, не розуміючи, що це вже є політичною акцією, починають закликати до якихось неполітичних майданів.
   Коли люди виходять на вулиці - це вже є політична акція!
    Неполітичний дебілізм окремих зомбі вражає, кажу зомбі, бо один пустив качку про неполітичний майдан і пішло поїхало, ящики підхопили журнашлюхи рознесли. А молодь після такого майдану знову не піде голосувати, як було на минулих виборах, адже голосувати - це політика...
   Люди схаменіться!
   Ще нещодавно я писав, що на майдані склалась політична українська нація, а тепер що? Знову роздирання на шматки?
   Владу беруть політики і нетування цим або відсторонення від цього процесу - це допомога владі у ї головному намірі - "Подівляй та володарюй!"

Немає коментарів:

Дописати коментар