Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

неділю, 15 червня 2014 р.

СХЕМА РОЗКРАДАННЯ ВІД ПР МАЙНА ГРОМАДИ МІСТА

18 всі до міськради дуже цікава сесія намічається п дерибану всього залишку що залишилась в місті після Гуфманів та Лисих , все по тій же схемі Гуфманів та Лисих
Що цікаво, так там будуть розкрадати ще і приватну власність так звані МАФи, і автостоянки .  і ще багато чого, а чом би і ні, поки патріоти воюють. увага в народу відвернута до жалю за загиблими. чом би і не пограбувати трохи. як завжди під час війни робили мародери!


Каждый раз, когда я пишу о чиновниках во власти, я всегда озабочен тем, как подобрать слова, чтобы не обидеть их ненароком, когда я пишу о коррупции, стараюсь писать аккуратно и корректно... Мою бы тактичность и вежливость, культуру и деликатность им, отбирающим и отжимающим малый бизнес, прессующим всех, кто стоит на их пути и их интересах, делающих невыносимыми жизнь большинству граждан Украины! Они везде вещают на всех эфирах о героической самоотверженной борьбе с коррупцией, а после эфира продолжают плести сети этой коррупции! Уже притчей во языцах стало грандиозное воровство у города 96 объектов коммунальной собственности. Уже даже пошли победные рапорта о возвращении громаде каких-то объектов. Но один вопрос все время сверлит мозг: почему до сих пор ключевой участник этой аферы века на сумму около 2 миллиардов гривен Гуфман Г.Л. до сих пор на свободе? Судя по тому, что он не в России, можно предположить, что откупился. Своих не сдают? Наверное. прокурорские получили свои солидные "отступные" и отстали от ценного кадра. Или другой пример. О коррупции в ЖКХ города известно всем: и горожанам, и правоохранителям, и прокурорским. Для последних руководство ЖКХ города было магической священной коровой, у которой был како-то магический иммунитет и неприкосновенность, несмотря на многочисленные возмущения горожан. И только благодаря энергичным действиям Генпрокуратуры местная прокуратура вдруг очнулась и встрепенулась, вспомнила, что должна показать Киеву картинку своей борьбы с коррупцией в ЖКХ. Все, что будет дальше, думаю, многие догадываются: и волки будут сыты, и закланные овцы (Лысый, Медведчук и К) будут целы, и, как всегда, тот же таинственный сценарист и режиссер за кулисами. Зато все уже отчитались о борьбе с коррупцией, как уже отчитались о возвращении украденных объектов... Уже можно объявлять конкурс свидетелей возвращенных объектов и победы над коррупцией в ЖКХ! А 18.06 2014 мы узнаем о новой технологии отжима собственности малого бизнеса в городском масштабе непотопляемой "побежденной" коррупции местных чиновников. 



Схема розроблена ними ще коли ПР тут була в хазяях. бо вони нікуди не пішли і свою справу чорну продовжують і далі зараз. Схема проста. Беруть ЖЕКи. у кого більше боргів у кого менше та роблять один або декілька великих...Такиим чином вішаючи борги нерадивих на добре працюючих. Аби повністю закабалити народ, Гуфман кидає грошенят начебто на оздоровлення сумму, що раза в три перевищує попередній борг і тепер ці гроші будуть винні всі мешканці йому одному. правда через ЖЕКи. не на пряму. Гроші звісно зникають.На людей ці борги повісять, коли нові КП що керують територією збанкрутують і віддадуть їх власність в рахунок боргу все тій же особі, що звісно працює через підставні компанії. яких начебто багато, але господарь один. Монопольний комітет чи антимонопольний не придереться...Так роблять все населення міста боржником однієї особи. Так можна зробити і боржником декількох осіб. якщо різні угрупування домовляються між собою і ділять місто по районах впливу. Комуняці Воробьеву вдалось для себе відїопити лівий берег..Він мріє відродити радянську владу в одному окремому місці. правда звісно не забувши мабуть і себе, гроші не завадять нікому. Саме тому він зараз трохи не з піною у рота намагається проштовхнути ПРівську програму так званих реформ. Накращій спосіб заткнути людей і увести справу в глухий кут. це перевести стрілки на самих людей. Як це він робить. чи наш мер. чи хтось інший його підручний? Дуже просто. Треба спитати в людей яку програму реформування пропонують люди. Нагадаю, що депутатський корпус оплачується з нашого бюджету і оза ці гроші розробляє місцеві закони по яких ми живемо. Нажаль люди цими грошима не розпоряджаються. аби найняти за них незалежних спеціалістів. щоб вони підказали як і що робити і розробили відповідну програму. що убереглаби від розкрадання нахабного, як зараз. Але підкажу для початку що має бути в тій програмі головним, щоб не було договірних оціх махінацій по поділу міста на сектори впливу. Друге - аби не було монополістів в окремих районах. а для цього мають бути створені не одна чи дві чи три компанії що підпорядковані тим самим людям, а набагато більше. що прийдуть з власною базою. а не так як зараз. просто переведенням працівників ЖЕКів у керуючі компанії. Не про працівників ЖЕКів в питанні обслуговування населення треба дбати, а про тих. хто їх наймає - саме населення.



Немає коментарів:

Дописати коментар