Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

понеділок, 6 квітня 2015 р.

СПОРТСМЕНИ ЗВІЛЬНЕНІ ВІД ОРЕНДИ ПРИМІЩЕНЬ

Громадський контроль Дніпропетровська



А чи знаєте ви, що рішенням №59 / 56 від 28.04.10 більше 70-ти спортивних секцій Дніпропетровська звільнені від орендної плати за свої приміщення та спортивний інвентар. Протягом останніх п'яти років цей список ( http://goo.gl/UZwc8H ) постійно поповнювався і зараз налічує більше 100 гуртків. На перший погляд у вирішенні ніякого підступу, адже звільнення від оренди повинно відбитися на вартості занять зменшивши її.Ми промоніторили вартість навчання в кількох гуртках з цього списку і виявилося, що більшість з них з 2010 року по кілька разів піднімали вартість своїх послуг посилаючись на подорожчання орендної плати.

Ми закликаємо всіх, хто відвідує спортивні секції або водить в них своїх дітей проявити громадянську активність і зробити наступне:
Перевірити, чи є ваш гурток у цьому списку, і, якщо так, то звернути увагу на динаміку зростання цін на його послуги. Якщо ціна підвищується і вам пояснюють це підвищенням орендної плати, то знайте - вам брешуть.
Якщо ваш гурток знаходиться у комунальному приміщенні (школі, садочку і т. д.) і його немає в цьому списку, то повідомте про це тренеру. При бажанні, потрапити в цей список зовсім нескладно. Проявивши ініціативу, ви заощадите свої гроші.



Немає коментарів:

Дописати коментар