Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

четвер, 30 квітня 2015 р.

Маленький царьок зі старого світу

   Щоб всім було зрозуміло про що мова поясню перед переглядом.
На відео розмова помічника Галини Булавки з представником ініціативної гроупи по загальним зборам всіх громадських організацій міста для вироблення спільної представницької групи по співпраці і моніторингу роботи міськради і виконкому.
Окреслені напрямки роботи доволі складі і потребують представництва по кожному напрямку і участі добре обізнаного фахівця, якого мають висунути делегати окресленого заходу. Саме тому представництво від громадських організацій має бути до 3 осіб, щоб кожного можна було кандидата на цю громадську роботу можна було поставити перед людьми , а краще декілька і обрати загальним голосуванням. Саме тоді представництво буде найбільш демократичним і ефективним в роботі. Часи кишенькових громадських рад при радах чи виконкомах пройшли і місцевих царькам всіх рангів про це же пора забуди. Народовладдя саме і має ініціювати і підтримувати таку співпрацю з органами влади громади. Лише громадська активність вірно може спрямувати нашу державу в потрібному українському народу напрямку, а не українські вибори диктуємі з-за кордону агресорами.(Нагадаю, що згадай в дописі Андрій Баско представляв нещодавно на виборах Загіда Краснова, що заплямував себе участю в "Українському виборі" Межведчука , кума Путіна.

В відео мова про те, що Андрій Баско власноручно переправив кількість представників від громадських організацій і замість трьої в печать запустив лише про одного... Рішення про трьох було прийняте на зборах представників громадських організацій ініціаторів загальних зборів громадських організацій.

Немає коментарів:

Дописати коментар