Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

середу, 13 листопада 2013 р.

НИЩЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ МОЛОДІЖНОЇ БІБЛІОТЕКИ СІЧЕСЛАВА

    Побачивши сьогодні на сторінці голови обласної ради Удода нововведення яке він хоче ввести у бібліотечну справу, був спантеличений, шокований та ошарашений. Скільки ще епітетів можна підбрати, та не буду того робити.
Повідомлення було наступне:
Рядом с облсоветом есть молодежная библиотека. Посещаемость низкая – очередь не стоит. Конечно, ведь все сейчас скачивается в инете. Но есть люди, которые ходят в библиотеки и естественно закрывать их не правильно. Но коммунальная собственность должна работать эффективно – приносить или жителям пользу, а областным предприятиям – доходы.

Решил запустить на базе библиотек, модные сейчас «свободные пространства» с кофе, чаем, хорошим интернетом. Называется это конечно жутко: «coworking» 

   Чому такий висновок про цю бібліотеку зробив пан Удод здогадатись не важко. Єдина українська бібіліотека нашого міста муляла очі "русскому миру" от і прийшов її час на знищення. 
  Не подивились, що цього року бібліотека виграла грант на розміщення у себе зали з інтернетом. 
  Не подивились на те, що це місце є тим, що згуртовує і виховує саме українську молодь в нашому місцті.
  Завдання "русского мира" знищити і клерки голови адміністрації підготували йому таку ідею, під виглядом покращень!!!
   Пане Удод, звертаюсь до вас від імені громадський організацій нашого міста : "Не заважайте бібіліотеці молодіжній працювати, так як вона працює зараз!
Ваші покращення лише відберуть так необхідні бібліотеці площі!
Почніть з покращень в бібілотеках по області!!!"

Немає коментарів:

Дописати коментар