Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

понеділок, 25 листопада 2013 р.

В Дніпрі налетіли титушки на євромайдан

В Дніпрі налетіли титушки чоловік 40 на 15 звичайних людей . розметали намети. всіх повалили на землю. Одного з керівників побили до нестями, струс мозку. При цьому стояв представник внутрішньої політики виконкому який почав зачитувати постанову суду. що мали робити виконавці судові і не давши дочитати до самої постанови . налетіли титушки. Завдання було у них два, забрати у мене флешку з камери та побити керівника. Намети само собою...Всіх повалили на землю. На одного прийшлось від 5 до 3 катів. Їх опізнали - це були найманці охоронці з Курчатівського ринку і паралельно члени так званого федерації дзюдо яким керує Ступак та Волович та вони ж є бійцями без правил...Перед тим міліція яка мала запобігти провокаціям по заявці нашій. вони були термінов відкликані. З представником внутрішньої політики стояв майор міліції Свердлов Дмитро що спостерігав за побиттям Віктор Романенка. Сумніву в тому, що дії були скоординовані з владою, нема ніякого.



Как видно на видео, в стороне за происходящим наблюдал руководитель департамента взаимодействия с правоохранительными органами, мобилизационной и оборонной работы и по вопросам чрезвычайных ситуаций Днепропетровского городского совета Александр Свиренко.   






ЄВРОМАЙДАН СІЧЕСЛАВ ТИТУШКИ

  1. 1
    ПЕРЕГЛЯНУТО

    ЄВРОМАЙДАН, СІЧЕСЛАВ, ТИТУШКИ, 1A

    автор: Олег Черненко 5 переглядів
    ЄВРОМАЙДАН, СІЧЕСЛАВ, ТИТУШКИ
  2. 2
    ПЕРЕГЛЯНУТО

    ЄВРОМАЙДАН, СІЧЕСЛАВ, ТИТУШКИ 1B

    автор: Олег Черненко 2 перегляди
    ЄВРОМАЙДАН, СІЧЕСЛАВ, ТИТУШКИ
  3. 3
    ПЕРЕГЛЯНУТО

    ЄВРОМАЙДАН, СІЧЕСЛАВ, ТИТУШКИ 1C

    автор: Олег Черненко 3 перегляди
    ЄВРОМАЙДАН, СІЧЕСЛАВ, ТИТУШКИ
  4. 4
    ПЕРЕГЛЯНУТО
  5. 5
    ПЕРЕГЛЯНУТО
  6. 6
    ПЕРЕГЛЯНУТО
  7. 8
    ПЕРЕГЛЯНУТО
  8. 11
    ПЕРЕГЛЯНУТО
  9. 16
    ПЕРЕГЛЯНУТО

Немає коментарів:

Дописати коментар