Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

суботу, 30 листопада 2013 р.

АГЕНТ ФСБ КЕРУВАВ НЕПАРТІЙНИМ ЄВРОМАЙДАНОМ

Головна тема кулуарних розмов на Майдані на Михайлівській площі – хто і чому з організаторів так званого неполітичного Майдану за дві години до штурму Беркута вивіз з Майдану дороге електричне та звукове обладнання: генератори, підсилювачі, колонки. Люди впевнені, що хтось, хто так сміливо воював з присутністю політиків і політичних партій на Майдані, по сигналу здав Майдан. Не прямо, цю інформую підтверджує і міліція, яка устами керівника міліції заявила, що штурм почався лише після того, як техніка була вивезена і мітинг закінчився.
Мені не цікаво, хто і навіщо це зробив, але самі молоді «неполітики», мали би розібратися в цьому для того, щоб не стати маріонеткою в чиїхось руках наступного разу. Я не хочу стверджувати, що людина, яка вивозила техніку, злочинець і зрадник, але переконаний, що влада якимось чином примудрилася змусити керівників і організаторів неполітичного Майдану зіграти в їхню гру. Можливо, в цьому винні відсутність досвіду і небажання радитися із тими, хто має цей досвід.

Немає коментарів:

Дописати коментар