Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

четвер, 14 листопада 2013 р.

СІЧЕСЛАВ ЗА ЄВРОПУ!



  1. 3

    Моє слайд-шоу

    Це відео створено мною за допомогою Редактора слайд-шоу YouTube (http://www.youtube.com/upload

Резолюція мітингу та лист до президента. 14.11.2013 року
Президенту України Януковичу Віктору Федоровичу.

Пане Президенте!
Ми той народ України, який є джерелом влади, Вашої влади. Це завдяки нам, 46 мільйонам українцям, Вас сприймають в світі як керівника великої держави. И в той час, коли Ви розповідаєте в світі про досягнення своєї влади, про свою демократичність, інвестиційну привабливість України і таке інше, в Україні Вами побудована диктатура, в державі порушення прав людини стало нормою, правоохоронні органи вбивають людей, ґвалтують українських дівчат, а прокурори стали головними рейдерами в державі і покривають злочини влади.
За рівнем корупції за час Вашої влади ми лідируємо в світі.
В країні знищені малий і середній бізнес. Україна підійшла до економічної прірви, до дефолту.
В той же час ми сподівались, мали останню надію, що Ви виконаєте свою історичну місію і волю народу України про воз’єднання з народами Європи в єдиній європейській спільноті. Ми довго терпіли, чекали і прощали Ваші експерименти з Україною, знущання над демократією і народом, і навіть терпіли Ваші забаганки з Межигір’ям за наші гроші.
І тепер, коли стало зрозуміло, що Ви не збираєтесь підписувати Угоду про асоціацію між Україною і Європейським Союзом і дурите свій народ, 46 мільйонів українців, і європейців, не збираєтесь будувати правову державу, ми попереджаємо:
НАРОД СТОМИВСЯ ВІД ВАС І НЕ ХОЧЕ ЖИТИ «ПО ПОНЯТІЯХ», А ВАША ВЛАДА НЕВДОВЗІ НЕ ЗМОЖЕ ПРАВИТИ «ПО ПОНЯТІЯХ»!
В разі, якщо Угода про асоціацію між Україною і Європейським Союзом не буде підписана, народ України розпочне заходи по усуненню Вашої політичної сили від влади.
Окрім акцій громадянського спротиву і непокори Українського народу ми звернемось до урядів і парламентів світу про застосування економічних, дипломатичних, політичних і інших санкцій щодо всіх представників вашої політичної сили в центрі і на місцях по всій вертикалі, і в першу чергу працівникам правоохоронних органів (міліції, прокуратури, СБУ) і судів, які своїми діями і рішеннями порушують права і свободи людини і створюють небезпеку своєю злочинною діяльністю стабільності демократії в європейських державах і США.
Ми запропонуємо скасувати рішення про проведення Євробаскету 2015 в Україні або об’явити бойкот проведенню цих змагань в Україні, де панує диктатура.
Свято спорту «Євробаскет – 2015» і диктатура - несумісні!

Ми привернемо увагу громадськості і політиків Євросоюзу і США щодо згортання демократії в Україні, керованості залежними судами, нездатності людини в Україні захистити свої свободи і права.
Ми будемо просити від урядів країн замороження активів і рахунків у європейських та американських банках основних і провідних українських олігархів і чиновників, під яких зроблено судову "реформу" і проводяться так звані інші «реформи».
Пане Президенте, ви погано вчили історію. Ми нагадаємо Вам: ніколи диктатори не переживали свій народ. Україна все одно буде в Евросоюзі, з Вами, чи без Вас. Якщо без Вас, то Ваше місце, і місце Вашої «Сім’ї» буде на смітнику історії. Але це буде Ваш вибір. Народ свій вибір зробив!
)

Немає коментарів:

Дописати коментар