Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

пʼятницю, 26 жовтня 2012 р.

Новини з виборчих дільниць.

Вчора ледве вдалось відбити першу атаку на те, щоб зробити вибори невідбувшимися. При проставлянні печатки "вибув" на дільниці де я головую №121193.
Зграя від ригів, що представляфють звісно різні партії. але вже декілька років ці вчителі зі школи працюють в
комісіях на ПР, вони вимагали. щоб ставили печатки ці збоку справа. Під час отримання печатки мене особисто голова нашої ОВК від УДАРу попередив де має ставитись печатка : заходити на клітинку та на напис СОБОРу. Тобто зліва. Навіть декілька бланків секретарка від Партії пенсіонерів якій ще до бенсії завдяки ригам ще 40 рків працювати, поставила. Я зупинив це дійство і наполіг на своєму, правда це сперечання було більше ніж півгодини. 
Навіть пішов на сусідню дільницю №121192, де побачив, що там штампують зліва і попередив їх, проте вони начебто не сприйняли моє попередження, отже  дільниця №121192 вже вибори зробила власноруч у себе недійсними...Це там, де від опозиції і голова і секретар...Не послухали мене, а постанову ЦВК, що дали у ОВК надрукували таким чином, що на задню частину сторінки мабуть не зазирнули, де описано куди саме друкувати той штамп.Але працюють там самі лікарі яким, як і вчителям ще на минулих виборах обіцяли держслужбовцями зробити як і вчителів, але не зробили, а вчителів з цієї школи всіх запроторили до мене.Просто не второпаю, як можна працювати на того, хто постійно тебе дурить?


Продовження було цієї епопеї наступного дня. 

27.10.2012 коли я поїхав до ОВК окружної комісії та повідомив про такий нюанс, що майже всі комісії ставлять штамп де кому заманеться не виконуючи постанови ЦВК. По обіді до всіх комісій поїхали куратори ОВК що курують дільничними комісіями та привезли роз'яснення ЦВК, де дозволили поставити другий штамп в належному місці і це не є пошкодженням бюлетеня. Тобто інші комісії мали ставити по другому штампу вже в належному місті. а чи зробили вони це , гадаю, що ні.  Ось і виявилось, що чергова афера отримала продовження закамуфльоване під вирішення питання, бо вони не написали головного, що потрібно штамп ставити там де зазаначено в постанові ЦВК.


Сьогодні ще майже годину намагався розбити їх пари, що вони приготували робити фальшування, бо навіщо так затято відстоювати свою неправоту у питанні розміщення людей. Відкрив і вів засідання , як голова ДВК, але на цьому питанні. розподілу обов'язків на день виборів застопорились. Потім посеред засідання почала то заступниця то секретар, що запхані у комісію від регіоналів, хоч і не від їх партії, ставити питання на голосування, тож довелось спинити і нагадати, хто веде засідання, так нажив собі смертних ворогів...Проте компроміс у цьому питанні таки був досягнутий і зроблена оптималне розподілення...

Немає коментарів:

Дописати коментар