Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

понеділок, 29 жовтня 2012 р.

Перемога. яку мало хто очікував.

    Поздоровляю всіх Січеславців з перемогою, в тому сенсі. що в регіоні де найбільшим відсотком було 1.5 для націоналістів та і то у Кривому Розі, з тим. що отримали зараз, навіть не дивлячись на фальшування, які хай невеликі в окремих місцях. десь великі,  але були.
    Були вони на нашій дільниці закамуфльовані.

    В нас була планомірна робота проти регіонів у повній зв'язці з комуністами, які повірили самі гаслам, що лунали від Симоненка, та не знали, що від ОО заведені націоналісти головами та на інші посади ...
    Ці регіони так всіх дістали, що проти них поєднались навіть непоєднані сили, хоч у світі десь вже було таке, коли комуністи поєднавши зусилля з націоналістами теж перемогли подібних до регіонів, нищивників народ.
   Проте проти націоналістів вони настроєні більше агресивно ніж до ПР, бо розуміють силу саме українських націоналістів.
   Феномен цього виду націоналізму визнається в Росії окремою гілкою ще з часів СРСР.
   Злет комуністів зараз пояснюється просто - бабусі і дідусі на милицях і ледве пересуваючись але пришли на дільниці та проголосували за них, але радує і інше, що такі самі старі приходили і віддавали голоси Свободі!
   По фальшуванням можу дещо розповісти. бо вони були різні
Наприлад, як перешкодили людям проголосувати на дому на моїй дільниці вже розповідав, але можу пояснити ще раз.
   Соціальна служба, або під виглядом неї, по всіх старих людях пройшлись і зібрали з них заяви на голосування. Гадаю. під час брання заяв намагались якось з'ясувати, чи будуть голосувати за регіони. Опитавши багатьох і взявши з них заяви, на моїй дільниці вони знайшли лише 2. і принесли мені ці дві заяви.
  Чому я знаю? Мені на дільницю дзвонило багато старих людей і доводилось відмовляти, бо ми заяв вчасно від них так і не отримали.....
   По тих же старих, що були включені від початку голосувати на дому, а їх було небагато, я пройшовся і розніс запрошення.
   З них дехто був за комуністів, а дехто ще не визначився,
    Дві жінки спочатку відмовились від того, щоб до них пришли люди, бо хотіли голосувати на дільниці(одна таки прийшла) бо не довіряли тим, хто розносить бюлетені.
    Тож в цьому питанні у себе на дільниці я дещо взнав.
    Для мене був дуже цікавий досвід попрацювати головою комісії на великій дільниці.
   Вразило те що молоді  майже не було. Голосуванн ледве дотягнуло більше 50 ти відсотків.
   Потім зрозумів чому.
   Календар футбольних ігор. На цей день призначені ігри і молодь просто обрала футбол...
   Як проходили вибори у мене можу трохи розповісти...
    Скажу вам таке коли зашов на дільницю вранці в день виборів, то попрохав допомоги Божої Матері, ікона Покрови, якої висить у мене над столом.
   Дивний вийшов результат. Молодь не витримувала, вже в середині дня куняла. у мене. впродовж 30 годин(прокинувся о десь біля 5-тої ранку а відпочити вдома ліг через цей проміжок, тож доволі довго був на ногах. ні в одному окові і означки маленької не було того впливу.
    Повідомляю всім. Представники Нашої України , з якими ми не один рік виходили на площі міста і стояли пліч-о-пліч на захисті інтересів України і українців не зрадили,. працювали в Дніпрі разом з нами проти ПР в дільнічних комісіях.
    Напередодні 26-го числа ПР підробними поданнями зняла представників НУ, патріотів, ввела натомість своїх регіональних досвідчених людей в дільницях, де головами були націоналісти, у мене також. загалом в 14 комісіях це вдалось переробити напередодні і 28-го в дільницях вже працювали патріоти відновлені, якщо їх встигали повідомити.
   Я наказав включити запис на початку голосування, скориставшись тим, що у постанові ЦВК є фраза про те, що у разі необхідності я можу це робити, і вона працювала до оформлення протоколів перших.
   Гадаю тому на дільниці було тихо, основне фальшування  могли зробити там у ОВК і підбивали взяти з собою печатку. Звісно я не взяв і вони на мене обізлились через це...
  Була спокуса взяти печатку коли їхали вже з уточненим протоколом до ОВК, але не зробив того і не знадобилось, бо цифри що підправили для уточненого були вже прийняті ОВК. Просто десь було втрачено 10-ка в підрахунках. Можливо переплутали кратне виключення з виїздом до НСП.
   Щодо фальшувань ще є дещо.
 
   Все дуже просто.
   ПР розробила програму і дала її на флешці, що дозволяє стикувати всі цифри, якщо вони правильно вписані в протокол, але користуватись нею так і не навчила і видала її в передостанній день перед виборами(нашій дільниці за цю програму взагалі сказати забули)...Далі іде така схема: люди їдуть до дільниці, (якщо не прушили закон і не взяли печатку до ОВК, і там вже починають все так же вручну підганяти цифри) повертаються на таксі до дільниці і там підправляють, народ вже замучений і вже не звертає уваги які цифри там забиті?. Через втому багато настільки знесилені, що їм і діла до цифр вже немає, ось у цей момент і ставиться потріба інформація у протокол, який ніхто вже не перевіряє і не порівнює його з попереднім, де можна вже дописати і заіві цифри і все, що потрібно.
    Велику радість отримав задовго до протоколів, вже в першій половині підрахунку голосів. коли навіть приблизно вже міг вгадати. яка буде цифра лише по загальному вигляду купки з бюлетенями Свободи,Кличка та Батьківщина, що разом взяли більше регіонів.
    Під час закінчення голосування у нас на дільниці були представники з ОБСЄ. Може тому, що я особисто напередодні на одному з протестів познайомився з їх постійним представником в Україні і залишив координати своєї дільниці. скоріше саме через це теж могли виключити дільницю зі списку каруселів...Хоча карусель по новому закону дуже просто організувати і люди можуть проголосувати і сто разів в одному місцті. Все дуже просто, виніс бланк і перехоплюй людей по дорозі, пропонуючи гроші за чистий бланк. Другий варіант - посадити в автобус чоловік під сотню та возити з дільниці до дільниці з рішеннями судів, і відмовити не можуть . а коли на руках більше сотні рішень на кожного то ось вам і додаткові тисячі голосів по округу.

   У ОВК було все добре організовано, для кожної комісії стояло таксі найняте ОВК, щоб відправляти на допрацювання протоколів, економили в малому на це молодці, що не пошкодували грошей.
   Так що таксі відвезло до ДВК та почекало поки ми перепрацюємо протоколи.
   Звісно вдруге теж не взяв печатки. хоча Божа Матір захистила від спокуси та напоумила порадитись...
   За другим заходом протоколи таки прийняли і можна було відпускати комісію.
   Після закінчення ще відмахав більш ніж  з п'яток кілометрів пішки . поки не сів до трамваю додому, бо на таксі витрачатись заради себе не хотілось...Навіть ноги не дуже втомились.
    Дякую всім членам комісії, що сумлінно працювали в цей важкий день.
    Допомогла таки Божа Мати те все вистояти.
    Дяка Богу!

Немає коментарів:

Дописати коментар