Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

середу, 12 грудня 2012 р.

Конференція по систематизації порушень на виборах


Лідерам громадських організацій,
громадським активістам


Шановні колеги!

Інформуємо Вас, що ГО "Народний контроль" , яку очолює Кучеренко Г.В. проводиться міжрегіональна науково-практична конференція: «МЕТОДИ НЕЗАКОННОГО ВПЛИВУ НА ВОЛЕВИЯВЛЕННЯ ВИБОРЦІВ І ФАЛЬСИФІКАЦІЇ РЕЗУЛЬТАТІВ ВИБОРІВ ТА
ШЛЯХИ ЇХ НЕЙТРАЛІЗАЦІЇ»

Конференція відбудеться
22 грудня 2012 р. у м. Дніпропетровськ
Конференція передбачає такі напрямки роботи:
· Вибори до Верховної Ради України 2012 р., як тест на демократичність української влади.
· Найбільш поширені порушення та методи незаконного впливу в період агітації.
· Методи впливу на волевиявлення громадян і фальсифікації результатів виборів ташляхи їх усунення.
· Роль судової гілки влади у сучасному виборчому процесі.
· Створення реальних прикладів громадського контролю за прозорістю виборчогопроцесу для активізації громадськості під час наступних виборчих кампаній, атакож дієвого контролю за діяльністю народних депутатів.
   Межрегіональна конференція проводиться Дніпропетровською обласноюгромадською організацією «Народний контроль за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. 
   До участі у конференції запрошуються представники ЗМІ, офіційні спостерігачі, представники інститутів громадянського суспільства, народні депутати, вчені, представники опозиційних партій та народних депутатів, що безпосередньо брали участь у викритті порушень під час останніх виборів.
   Для друку приймаються неопубліковані раніше роботи, написані українською, аборосійською мовами. Вимоги до тез: обсяг до 3 сторінок (з урахуванням спискувикористаних джерел), набрані у форматі WORD (шрифт Times New Roman; шрифт – 14; міжрядковий інтервал – 1,5; поля – 2 см з усіх боків). До тез додаютьсявідомості про автора (авторів): прізвище, ім’я, по-батькові, посада, науковий ступень, вчене звання, контактні телефони, поштова та електронна адреса, заявка на участь у конференції. Остаточне рішення про публікацію тез доповіді ухвалює Оргкомітет конференції.
   Заявки на участь та тези доповідей приймаються до 15 грудня 2012 року (особисто або електронною поштою). Оргкомітет конференції планує видати збірник матеріалів конференції до її початку, тому наполегливо просить авторів дотримуватись зазначених термінів подання тез доповідей. У разі отримання оргкомітетом конференції тез доповіді та заявки, на відповідну електронну пошту буде надіслано підтвердження.
   Участь у конференції безкоштовна. Усі учасники отримають примірник збірникаматеріалів конференції, який також буде розміщений в електронному вигляді.
   Оргкомітет здійснює відшкодування вартості проїзду (автобус або купейний вагон) учасників конференції за умови надання учасником оригіналу квитку у прямому та копії квитку у зворотному напрямку. Місце проведення міжрегіональної конференції: м. Дніпропетровськ, готель «Жовтневий», пл. Шевченко, 4-А (http://hotelzhovtneviy.
dp.ua).
Реєстрація учасників з 10.00. Початок конференції з 11.00.
Контактна особа: Кучеренко Галина Василівна.
Факс (056) 377-29-93 Моб. тел.: (066) 77-66-456
E-mail: dnepr_conference@i.ua або gkucherenko@gmail.com


Немає коментарів:

Дописати коментар