Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

суботу, 11 травня 2013 р.

НЕГІДНІ ДІТИ СВОЇХ БАТЬКІВ ДІДІВ ТА ПРАДІДІВ(9 ТРАВНЯ ВІД ПАРТІЇ РЕГІОНІВ У СІЧЕСЛАВІ)


Те як пройшов день 9 травня у нашому місті багато писали показували, але жоден не показав ті неймовірні знущання над пам'яттю загиблих, які там було, ххіба що згадали за ветеранів, яких виставили на сонці паритись, та якщо вони з НКВС, то паритись таки їм треба, але у пеклі. Прости Господи!
Негідні сини своїх дідів та батьків!!!В такий день скорботи за загиблими виставляють рекламу напою що знищує націю!Ганьба! Каховський завод не достоїн після такого знущання і близько наближатись до ветеранів. Ветеран не в змозі купити таку продукцію. А пересічному громадянину, алкашу росіянину пофіг чим залити горлянку.
 Чи позбавлять ліценцзії ті генделики, що потикані на набережній і у святковий день продавали пиво неповнолітнім? Ні, бо володіють, або отримують хабарі   ті самі, що правлять містом в цілому...Партія регіонів!

На фото реклама коньяку виробництва каховського заводу.

На фото частина ходи зі світлинами начебто родичів, проте частина несли портрети невідомих осіб...






Так нагнали з усієї області підневільних людей. більшості я яких всучили портрети невідомих героїв і заставили нести. Все одно замість обіцяних 5 тисяч було лише дві з половиною...Партія регіонів тупить у дусі комуняк совку...Тоді горлянку ще водярою заливали під червоними прапорами. Зараз же спиртне з-під поли торгують там де заборонено і пиво лилось рікою навіть серед неповнолітніх...А портрети після ходи половину кинули під ноги. Отаке шанування героїв!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар