Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

понеділок, 20 травня 2013 р.

"АНТИФАШИСТЫ" ПІД ПРИМУСОМ



17 травня 
17 травня 2013 р. 15:59

Учнів та студентів першокурсників зняли з занять та вигнали на "антифашистський марш".( ФОТО,ВІДЕО)
Сьогодні ,під час занять учні 8-11 класів середніх шкіл Ленінського района м Дніпропетровська та студенти першокурсники провели декілька годин на політичному заході ,так званому "антифашистському""марші. Під палячим сонцем та не менш, пильним наглядом вчителів,та керівництва Ленінського району Дніпропетровська, вони вимушені були марширувати декілька кілометрів Набережною міста на житловому масиві Червоний Камінь .Пояснити що саме за захід,та чому така назва ,підлітки не змогли,але сказали,що їх примусили іти,та нести прапори Партії Регіонів адміністрація шкіл, і кого власне мають на увазі під фашистами їм не зрозуміло,але щоб не було проблем діти вимушені були прийняти участь у цьому марші.Деякі підлітки намагались піти з маршу трохи раніше,але різке нагадування вчительки,по те,що реєстрація учасників ,яка була на початку,обов'язково буде і в кінці заходу,зупинила їх.
Таким чином представники громадських організацій,таких як;"Спільна Справа","Допоможемо дітям".та ін. вимушені звернутися до Обласної прокуратури за фактом даних порушень чинного законодавства, а саме використання школярів та студентів в політичних цілях та партійних заходах.Учнів та студентів першокурсників зняли з занять та вигнали на "антифашистський марш".( ФОТО,ВІДЕО)




Немає коментарів:

Дописати коментар