Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

вівторок, 14 травня 2013 р.

ВІДПОВІДЬ У НАЗВІ


Чи є у Дніпропетровська перспектива?



Міжфракційне об'єднання молодих депутатів Дніпропетровської міської ради «Перспектива Дніпропетровська» налічує 22 члени - кожен шостий зі 120 депутатів міськради. Про це повідомив голова об'єднання Олександр Гордієнко на прес-конференції 13 листопада. За оприлюдненими даними, до міжфракційного об'єднання входять депутати всіх фракцій, окрім фракції Блоку Лазаренка, в якій, за словами Олександра Гордієнка, молодих депутатів не виявилося.
Згідно з інформацією керівника об'єднання, його активісти підтримують один одного і допомагають у реалізації ініціатив, спрямованих на молодь, зокрема, спортивні та соціальні заходи.
Крім того, депутати об'єднання нинішнього року «вибили» з міського бюджету удвічі більше ніж торік коштів на програму підтримки молоді.
«Ми вже думаємо про майбутній рік. Робота має бути набагато цікавішою, адже наступний рік оголошений Президентом Роком молоді в Україні», - зазначив голова міжфракційного об'єднання молодих депутатів «Перспектива Дніпропетровська».


Автор: 

Тімур ЖЕЛДАК


ДНІПРОГРАД - вісник небайдужих громадян

Немає коментарів:

Дописати коментар