Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

пʼятницю, 24 січня 2014 р.

ЄВГЕН УДОД СТАВ НА ЗАХИСТ НЕЛЮДЕЙ З "БЕРКУТУ"


Знаете, что самое страшное из того, что произошло в последние дни?

Самое страшное – в Украине появилось разделение на СВОЙ и ЧУЖОЙ. И это деление с удовольствием подхвачено взбудораженными людьми. И именно это самое страшное. Потому что пока будут СВОИ и ЧУЖИЕ – никто не застрахован от нового кровопролития. Ведь нельзя просто так кинуть в СОСЕДА коктейль Молотова. В ЧУЖАКА – проще.

Неужели все забыли, что мы один народ?


    Друже і сусіде Євгене Удод, в вас ніхто нічого не кидає. але в лайно ви таки примудряєтесь вляпатись самі.
   Те можу пояснити, коли ви не дивитесь новин на сторінках "Беркуту" у соцмережах. що стоїть там.
   Вони що роблять, ви не знаєте.
    Почнімо з 30 листопада. Тоді вони били беззбройних людей по головах. що заборонено до нестями. по ногах. їх ламаючи та ще , уявіть собі . доганяли втікаючих, що загалом ніколи не робиться. і били до нестями до 60 ударів на одну людину 1 грудня. Далі було прийняття законів незаконним шляхом з підтасовкою голосів, як це робила попередня ВРУ. Маю на увазі - таке саме голосування за відсутності живих людей в залі , тоді були картки, а тут взагалі і без карток просто брались цифри Олійником зі стелі, що він визнав в прямому ефірі на одній з передач. Олег Черненко Захід, до якого ви нас так нещодавно агітували, ЄС заявив. що провокацією подій на Грушевського стали саме закони від 16 січня. Чи ви й цього не хочете чути ? Олег Черненко Але, що там було? Беркут цілком можливо мав право щось там робити, аби був введен надзвичайний стан. НС не був введен. але машинам все одно заборонили проїзати по вулиці Грушевського , що там було всі бачили. Люди просто прийшли захистити автомайдан від вандалів з Беркуту. Навіть барикад ще довго не було, допоки Беркут не став кидати газові гранати. Почитайте винахід Беркуту. За законами і інструкціями ці засоби мали право кидати перед мітингувальниками. а не їм під ноги і не в людей прицільно. саме через небезпеку нанесення тілесних ушкоджень. Беркут і тут проявив свою винахідливість примотуючи до газових гранат різні предмети, що збільшували вплив і наслідки вибуху. Вони перетворили газові гранати з засобів стримування на бойові засоби вбивства та каліцтва людей. Вони про це самі хизуються у соцмережах. І ВИ ХОТІЛИ АБИ ЛЮДИ ГИНУЛИ І ДАЛІ ? Люди мають право на захист навіть від цих псевдозахиснників правопорядку. Вони вже отримали назву " правопохоронці". Тож не дивуйтесь Євгене Удод. коли і цього разу всі ЗМІ німецькі і європейські знову пропишуть вашу кровожерливість до власного народу.

Чекайте. Чи вдасться вам і це спростувати?

Немає коментарів:

Дописати коментар