Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

неділю, 5 січня 2014 р.

"ІДІТЄ РАБОТАТЬ!"

   Саме так до нас звертаються проходячи мимо євромайдану люди, що підтримують цю тезу влади.
   Вчора балакав з одним таким. Чомусь він вирішив. що ми всі не працюємо. Сому?
   Звісно з подачі отих фейкових ЗМІ. що несуть дезінформацію населенню, причому до фекових належить більшість як і центральних . якщо не всі. так і місцевих ЗМІ. Деякі несуть частково правду, все одно застосовуючи брудні технології , наприклад з применшенням кількості протестуючих, або взагалі не розповідає що майдан в нашому місті існує.
   Існування майдану можливо було не таким помітним у будні напередодні Нового року, бо влада застосувала одну зі своїз брудних технологій , поставивши на Єропейській площі ринок, де торгували товаром невідомого походження і навіть наражали людей на небезпеку , торгівлею неперевіриними м'ясопродуктами, що не мали жодного сертифікату.
   Та не про це мова.
   Так ось, цей чоловік. про якого я казав на початку теж закинув нам цю фразочку - "Ідітє работать?".
  Що можна було відповісти на таке?
  Звісно сказав. що всі ми працюємо.
  Як не дивно звучить, частіше цю фразу чули я і мої товариші у неділю. Коли людині кажеш, що сьогодні неділя, то що він мав би заперечити це? Звісно він ніяковіє. Цей же. прийшовши до ксерокопіювального центру, де ми і розмовляли, щось там ксерив по роботі.
  Розмова, якщо це можна назвати розмовою, коли один не хоче чути іншого. все ж відбулась.
  Перше і головне,  що сказав йому. це те, що стоїмо ми і за нього, насамперед, бо не хочемо самі заносити хабарі і не хочемо щоби він заносив, для захисту його і себе від хабарників та пройдисвітів, що прокрались до влади.
   Хоч марний труд переконувати ворога, проте ця людина ще не той ворог, проти якого ми вийшли. З цим . ще можна про щось балакати. Хоч в більшості він не чує, через корок у вухах, вставлений туди ЗМІ, та все ж, на закид про хабарі єдине що спромігся сказати:"Не треба за мене стояти" Тобто, людині і далі хочеться порушувати закон України і бути мздодавцем...Ставши по один бік з іншим , з хабарником . він стає фактично нашим ворогом.
   Та чи всі такі підприємці?
   Більшість . причому переважна . стогне від тиску хабарників та казнокрадів. Підтримку їх відчуває і майдан в Києві і в Дніпрі. Люди продовжують жертвувати і гроші і речі для майдану і для продовження цієїї  нелегкої справи за яку ми всі вийшли - усунення від влади банди хабарників, крадіїв та відвертих вбивць та злочинців.
  Наша справа добра і саме тому ми її не полишимо, не дивлячись на затурканість регіонівською пропагандою голів великої частини мешканців міста.
   Ворог буде переможен, гідра. що окупувала нашу країну позбудиться всіх голів, що годують її.
   Головне, кожен не має бути байдужим до біди оточуючих тебе, до знущання влади над пенсіонерами, інвалідами, ітьми та бюджетниками, коли їх , як ягня на заклання, женуть на всілякі провладні антимайдани...
   Лише єднання людей проти свори бандитів дасть нам перемогу, лише визнання більшістю людей. що нами правлять саме бандити, крадії та людиноненависники, дасть нам силу і віру в щасливе майбутнє наших дітей та онуків.
  Зараз все частіше згадуються слова Шевченка :"Борітеся і поборете!"
Тож борімося і поборемо владу бандитів та олігархату, що знищує не лише економіку але і всзагалі саму нашу державу Україну!

Немає коментарів:

Дописати коментар