Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

середу, 29 січня 2014 р.

ПЕТРИКІВСЬКИЙ РОЗПИС КРОВ'Ю НА СНІГУ В ОДА ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

К началу митинга у унт Валерия Чкалова яопоздал, поэтому начала всего этого безобразия я не зафиксировал.
Почти сразу же после моего прихода на площадь, митинг закончился и люди построившись в колонну двинули по проспекту имени Карла Маркса, к улице имени Серова и через сквер имени Владимира Ленина:
Милиция как чувствовала, что энергетика таких революционных деятелей передастся людям, поэтому колонна шла под конвоем офицеров милиции, которые нарушили один из Законов Украины от 16 января и поодевали шлемы с прозрачными забралами:
Достигнув пункта назначения митингующие увидели много провокаторов. Провокаторы стояли в шлемах с прозрачными забралами и с дубинками. Видимо формат мирного митинга им был неинтересен и они откровенно скучали слушая увещевания выступающих. Но тут, благодаря заботе Колесникова, который заблоговременно побеспокоился чтобы люди увидели титушек и нагрёб огромные кучи грязного снега к себе под забор, люди заметили, что ОблГосАдминистрация уже захвачена титушками. Люди решили, что нужно спасать слуг народа от титушек и начали предлагать свою помощь милиции, Милиция успела испытать Стокгольмский синдром и не проявила желания избавиться от гнёта захватчиков, люди стали настаивать:
С искренней симпатией к правоохранителям люди начали фотографироваться на их фоне:
И скандировать: "Милиция с народом, а мусора с уродом!":
Люди призывали милицию вести здоровый образ жизни и ходить в спортзал: 


http://www.litsa.com.ua/show/a/14044




















1 коментар:

  1. майжеянуковЫч: «Закони, які НЕ сприймаються суспільством, НЕ є легітимними».

    27.01.2014.. Радник президента і керівник Головного управління з питань конституційно-правової модернізації АПУ Марина Ставнійчук вважає (ефір "Громадського радіо"), що закони, які не сприймаються суспільством, не можуть бути легітимними.
    Ставнійчук: "Питання скасування законів, які не сприймає суспільство, може і має бути вирішене у правовий спосіб. Ці закони містять низку дискримінаційних, непропорційних норм, норм, які не містять юридичної визначеності".
    Вона також зауважила, що під час прийняття законів 16 січня було ПОРУШЕНО ряд статей процесуального характеру в Конституції України та регламент Верховної Ради.
    "Було ПОРУШЕННЯ цілий ряд конституційних норм при прийнятті відповідних законопроектів, але це лише одне питанння"..
    "Закони, які НЕ сприймаються суспільством, НЕ є легітимними", – додала вона.
    Тож М.Ставнійчук радить (від імені януковЫча комуно-реги-холопьям у ВР) прийняти рішення про втрату чинності цими законами.
    януковЫч знав, що анти-закон колесниченка-олейника був прийнятий зі всіма порушеннями процедури, які тільки можна було порушити, але свідомо ПІДПИСАВ «липу» 17.01.2014. – вчинив злочин, а 21.01.2014. вони були опубліковані (публікація блокувалася опозицією).
    Але «батя» не міг його не підписати, тому що сам його і ініціював. Бо їх зміст відповідав його ОСОБИСТИМ ДИКТАТОРСЬКИМ прагненням.
    Вже 22.01.2014. Україна відчула НАСЛІДКИ беззаконно прийнятих, підписаних і впроваджуваних «диктаторських законів» – пролилася перша кров громадян України, їх стали викрадати, калічити, брати у заручники – для торгів із опозицією….
    30.01.2014. Гельсінська спілка: «ВР задля досягнення політичних цілей готова ЗРУЙНУВАТИ підвалини, на яких ґрунтується ПРАВО, і перетворює фундаментальні основи ПРАВОвого порядку на предмет торгу і домовленостей. Фактично, цим законом ВР ставить українську державу в один ряд із піратами та терористами, що використовують інститут заручників як інструмент впливу на ситуацію».
    Так дьявольськи ХИТРО і непомітно в заручниках тільки прагнення (!!!) ДИКТАТУРИ однієї людини опинилася ВСЯ Україна: депутати, священики, кримінал, студенти, пенсіонери, «титушки», «беркут», вбиті і вбивці, «живі і мертві»….
    Бо багато, хто вже захищає СВІЙ ЗЛОЧИН від ПОКАРАННЯ: «пов’язані кров’ю».
    Своєю заявою радник Ставнійчук підтвердила причетність януковЫча до НАСЛІДКІВ злочинної процедури та злочинної суті прийнятих диктаторських законів, про що свідчить перегляд та відміна деяких (практично тільки ТРЬОХ !!!! з 27-и) із них 28.01.2014. у ВР.
    Не буде виконаний ШАНТАЖ торгів, ще живими людьми, не будуть виконані умови торгів.
    За диктатури, виконання зобов’язань прив’язують ще й до особистих, партійних, кланових… БАЖАНЬ.
    Тож «піратська і терористична» диктатура сабодана-януковЫча ВИЗНАЛА (27.01. радником і 28.01. повторним законним за процедурою голосуванням) не легітимність, злочинність, як за процедурою, так і за змістом скандальні закони 16.01.2014..
    Але саме після прийняття 16.01.2014. диктаторських законів, як за процедурою так і по суті-ЗМІСТУ, під час СПРАВЕДЛИВОГО ПРАВА на протест проти злочинних дій окупаційної «партії влади», злочинність яких, сам же «батя» і ВИЗНАВ, пролилася кров українців в Україні з обох сторін барикад під час громадянської війни.
    За приховану ДУХОВНУ громадянську війну та переростання її до відвертого ФІЗИЧНОГО протиборства, несе відповідальність ру-ро-ЙАЗЫЧЕСКАЯ, АНТИукраїнська в Україні коммунистическая партия реги анналов ино-сраного патриархата «и лично товарищ сталин» – диктатор.

    Чтобы поднять свой престиж реги-НАЁМНИКА ру-ро-ОККУПАНТА (з 9 лютого 1918 р.), и ОПУСТИТЬ ру-ро-йазыком дьявола Русь-Україну, як «партія влади» – «РУКОВОДЯЩАЯ и НАПРАВЛЯЮЩАЯ сила», ЗАВЖДИ несе ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ – і за ключики, і за дитячі МАЙДАНчики для реги-выводков і за пролиту КРОВ.

    Бо беззаконня породжує беззаконня, а закон породжує закон.

    ВідповістиВидалити