Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

пʼятницю, 18 січня 2013 р.

“Січеславська хвиля єдності”



Запрошуємо всіх активістів, патріотів, свідомих і просто небайдужих громадян долучитись до святкування Дня Соборності України 22 січня і прийняти участь у “Січеславській хвилі” на Європейській площі. Початок о 18.00, тривалість — орієнтовно до 19.00.
Святкування проходитиме без партійної символіки, можливе використання державної атрибутики, схвалюється наявність вишиванок (все ж таки Свято!) та жовто-блакитної символіки (стрічки тощо).

Утворюємо великий не ланцюг, а саме коло — як символ єднання і підтримки, запускаємо Хвилю, до якої стане причетним кожен з присутніх і яка має нагадати про “Дніпро ревучий” і Січеславську вдачу. Далі в програмі заходу культурна програма з віршами, патріотичними піснями, тематичною вікториною та цікавою інформацією. Прийматимуть участь автор і виконавець пісень Сергій Зубасіч з Кам'янського і молоді поети Січеславщини. Запрошуємо всіх бажаючих. Приходьте!

Акція проводиться спільними силами небайдужої молоді міста.
Організатори акції на зв'язку: Ганна Книшова 067- 94-87-113, Тетяна Невська 097-27-487-53.


Немає коментарів:

Дописати коментар