Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

вівторок, 29 січня 2013 р.

"Тризуб" на Січеславщині


27 січня 2013р.Б. у Січеславі відбулась зустріч Провідника ВО «Тризуб» ім. С.Бандери Дмитра Яроша з активом і прихильниками Організації

tryz127 січня 2013р.Б. у Січеславі відбулась зустріч Провідника ВО «Тризуб» ім. С.Бандери Дмитра Яроша з активом і прихильниками Організації, на якій були присутні представники Січеслава, Кривого Рогу, Кам’янського, Новомосковська.

Під час зустрічі були підняті питання, що стосувалися відродження повноцінної діяльності «Тризуба» на теренах області, створення і розбудови нових структурних підрозділів, оформлення ініціативної групи Української політичної організації «Тризуб». Також, під час відвертої розмови, йшлося про систематизацію діяльності націоналістичного руху на Січеславщині, про співдію між різними націоналістичними та національно-патріотичними об’єднаннями.
І, звичайно ж, обговорювалися питання активізації українського спротиву режиму внутрішньої окупації на чолі з Януковичем в краю. Як зазначив друг Дмитро Ярош: «Українці мають максимум півтора роки для того, щоби всебічно підготуватися до повалення існуючого режиму та здобуття омріяної державності. І використати цей час треба вповні. Помилки минулих років необхідно врахувати, і цього разу, під час революційного зриву, не дозволити політичним шахраям і пройдисвітам маніпулювати свідомістю нашого народу. Майбутнє – за Націоналізмом! Майбутнє – за Національною революцією! Майбутнє – за єдиним націоналістичним рухом!»
Також, друг Провідник відповів на багато актуальних питань присутніх патріотів.
Зустріч завершилась структуризацією організаційних підрозділів, призначенням зверхників та розробленням націоналістичного плану дій на найближчу перспективу. Декілька десятків українців, які до цього прихильно ставилися до «Тризуба», увійшли в дієві відділи Організації. Лави борців за державність нації отримали якісне поповнення… Боротьба триває!
Слава Національній Революції!
Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар