Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

середу, 23 січня 2013 р.

Роздуми про Україну та Незалежність







Україна : 21 рік незалежності.Куди ми прийшли?

by Pete Graves on Wednesday, January 23, 2013 at 12:56pm ·




Якщо через 21 рік після незалежності ви не знайдете ні одної україномовної газети

або іншого періодічного видання у прес кіосках вашого міста(крім Західної України та Київа).

Якщо через 21 рік після незалежності 98% громадян вашого міста(крім Західної України та Київа) спілкуються у магазинах,ресторанах,на вулицях, та в інших суспільних місцях російською мовою.

Якщо через 21 рік після незалежності учні у школах виховуються під росіськомовні пісні Шаїнського,

Пахмутовой та їнших радянських композиторів, а на першому та останньому звонку вони танцують під вальс Евгенія Доги.

Якщо через 21 рік після незалежності 90% вчителів спілкуються між собою та з учнями російською мовою, а в шкільних лагерях навіть утрішня зарядка йде під попсу Пугачьової ,Кіркорова та інших зірок радянської епохи.

Якщо через 21 рік після незалежності ми маємо 90% російської мови на українському телевізійному



просторі(включно ТВі), який складається з біля 90% телевізійних каналів російського телебаченння і який



повністью дебілізує український народ Путінськими бандицькими суп-операми ,шоу Андрія Малахова ,



Шустер-лайфом, документальними проектами радянського політолога та Путінського холуя



Сванідзе,радянськими фільмами та їншим ерзацем.І на цьому виховуються наши діти та молодь.Яка західна



ментальність може бути у нашого майбутнього після такої повсягденної ідеологічної обробки

мозку?Вона залишає тільки маразматичні догми та стереотипи старої радянської епохи.



Якщо через 21 рік після незалежності вся країна заполонена мережою

беларуських магазинів "Госстандарт СССР" з п'ятикутною символікою знаку якісті на вивісках ,куди наші



громадяни , молоді та старі, заходять ,щоб купувати продукти та товари, як символи якісті товарів радянської епохи(причому молоді ,які народились після розвалу Радянського Союзу).



Якщо через 21 рік після незалежності тисячи молодих юнаків та дівчат(які мають уяву,що таке Радянський Союз,хіба мабуть з розповідей батьків, або бабусів та дідусів) у красній юніформі з бейзболками ,на яких молоткастий серпастий , марширують за 50 грівень по Хрещатику ,несучи транспаранти з зоображенням Йосіфа Сталіна та Леніна.



Якщо через 21 рік після незалежності ви не побачите жодного флагу України біля часних хаусів та будинків(як не навести приклад Америці, де незалежно від національності або етнісіті, ви можете побачити національний флаг біля кожного приватного хауса), а у дні національніх свят або днів жалоби(Голодомор) ви можете рідко побачите національний флаг і на будинках магазинів,супермаркітів, вищих учбових закладів,шкіл, площах міста, у входах на заводи ,фабрики та іншіх громадських міст.

Якщо через 21 рік після незалежності 60% населення не проти повернення у Радянський Союз , або воз'єднання з Росією та Беларусією у единий Союз Братніх Слов'янських Народів.

Якщо через 21 рік після незалежності за так звану Комуністичну партію голосують 13% виборців ,пришедших на виборці дільниці,причому освіта яких дуже низка. Мабуть ностальгія по тому спокійному житті , яке вони мали за часів самого страшного тоталітарного режиму у світі, забила їм памороки,повністью позбавивиши їх пам'яти, і вони не пам'ятають черги, довжиною в 3 квартала, щоб придбати пачку вершкового масла на чоловіка у неділю, "бухенвальдські петушки"(так називали тощі сині курки) ,яки швиряли з машини і люди накидувались на них , як десь у Африці люди кидаються на гуманітарну допомогу, яку збрасують з геліокоптера, порожні полиці магазинів, трамваї та тролійбуси з розбитими вікнами ,дверима та сидіннями,темні та розбиті дороги, темні вулиці, смердючий запах мусоропроводів, кокроучі , що повзали майже у всіх квартирах, черги по 25-30 років , а частіше до смерті , на отримання житла, машини, телефона, та інше. Нагадувати можно ще і ще.Це - не основна мета.

Найстрашніше те,що той ,найбільш кровавий за всю історію людства, тоталітарний режим оставив після себе жахливе наслідство- Номо Sovieticus.

Якщо через 21 рік після незалежності наша країна замість того, щоб фінансувати та всіляко підримувати наше кіно, як саме важливе іскуство,закупає сотні тисяч російско-мовних старих радянських фільмів для показу по телебаченню.( Навіть голівудські фільми в українському дубляжу виглядать набато професійними та приваблюючими в зрівнянні з російським перекладом).

Якщо через 21 рік після незалежності у день свята Хрещення Господнього у центрі міста діти ходять хороводом з Дідом Морозом навколо ялинки і співають: " В лесу родилась ёлочка...".

Якщо через 21 рік після незалежності наші громадяни продають свій голос виборця , а з ним і свою совість та честь, за кілограм гречки,парасольку,банку згущенки,коробку шоколадних цукерок,велосіпед, або "азаровську" юшку ,нашпиговану канцерогенами.У якій ще країні світа це можливе? До якого рівня падіння та деградації дійшов наш народ - нижче тільки є животні.

Якщо через 21 рік після незалежності тотальна корупція у країні привела до того ,що ви не взмозі купити у



супермаркеті нормальний якісний продукт, так як ні один з них не пройшов жодної дійсної сертіфікації на склад ,технологію виробництва,зміст токсінов, отрут, канцерогенів, та інше і несе у собі скриту небезпеку для життя.(Всі наклійки, бірки, бренди - це просто обман покупців).

Якщо через 21 рік після незалежності тотальна корупція у країні привела до того, що 90% препаратів на полицях в аптечних мережах ,які завезені або зроблені невідомо де ,еффективність яких нульова і які несуть у собі лише загрозу життю ,як людини ,так и тварини. ніхто ніколи не перевіряв на склад компонентів, на чистоту активної речовини, а сертіфікати усі куплені за взятки.

Якщо через 21 рік після незалежності лікарі перетворились у бандитів у білих халатах , які смотрять тільки на те ,скільки з тебе можно зідрати, які, в оснівній своїй масі ,професійно не пригодні, які не несуть ні якої моральної та іншої відповідальності за те ,що вони роблять, а це є злочином.

Якщо через 21 рік після незалежності ціни на лікування у лікарнях просто зашкалюють , а якість нуліва , да ще , щоб здобути посаду лікаря у ціх же лікарнях, треба заплатити велики гроші, тобто дати взятки ,цілой мережі функціонерів , починая з головного лікаря і закінчивая клерком у городського відділі здоров'я.

Якщо через 21 рік після незалежності повністью знищена середня та вища освіта.Бездарні шкільни програми та бездарні підручники лише дебілізують наше підростаюче покоління,наше майбутне .Міністр освіти Табачник поставив перед собою завдання - знищити Українську націю ,як такову .І за це несе повністью відповідальність наш народ ,який обрав цю українофобську владу.В вищих учбових закладах процвітає тотальна корупція ,якість навчальня ,за винятком деяких вузів Київа,Львіва,Харківа,дуже низька .Після здобуття діплома студенти,в основній масі, їдуть робити хто куди, на місця,які далекі від їх спеціальності по діплому.Та більш,як половина тих, хто отримав вищу освіту, не має зовсім постояного місця роботи і підробляє де тільки можливо.

Якщо через 21 рік після незалежності за статистикою, Україна перебуває у десятці країн світу — лідерів з



міграції. За різними підрахунками, за кордон на постійне місце проживання за часи незаращення свого життя у рідній країні .“Вакантні” місця заповнили мігранти —близько 5 млн.40% молоді готові виїхати з України у пошуках роботи.На відміну від європейської молоді, яка через безробіття стає рушійною силою протестів, українська молодь обирає тиху еміграцію або мріє про своє краще майбутнє кожний день.

Якщо через 21 рік після незалежності посади мерів городов, голів районних та сільских рад та губернаторів



займають бивші секретарі або члени райкомів,горкомів, або обкомів Комуністичної партії Радянсь кого Союзу,бивші СБУшники або посадові особи Міністерства Внутрішніх Справ Радянського Союзу ,які



хранять свій партійний квіток десь дома у столі , видають себе за патріотів України,розмовлють та ведуть



засідання на російській мові , ні проводять ніяких реформ місного самоврядування,а лише займаються



самозбагаченням ,переписавши свій бізнес на близьких та далеких родичів та використовуючи тотальну



корупцію в нашій країні.Всі вони - лише баласт та гальмо для нашої країни.І поки не буде проведена тотальна люстрація в нашій країні , і не буде заборонена постановою Верховної Ради Комуністична Партія та вся її сімволіка на теріторії нашої країни ,це буде продовжуваться нескінченно.

Якщо через 21 рік після незалежності країной править бандицько-комуняцько-олігархічна влада на чолі з



президентом з двома судимостями,яку обрав народ і яка повністью нехтує основним законом країни-Констітуцієй України.

Якщо через 21 рік після незалежності основний представницький ,якби від народа,законодавчий орган країни- Верховна Рада,депутатів якої обрав той же самий народ, складається з усіх кому ні лінь:



боксерів,борців,акторів,письменників,масажистів,співаків,водіїв,охоронців,банкірів,юристів,бізнесменів,

журналістів,лікарів,олігархів , перетворилась у роботів -кнопкодавів,якими управляє одна людина,яка

знаходиться на Банковій.Причому депутати можуть ходити на засідання, а можуть не ходити ,

можуть знаходитись на Канарах, або давати концерт у Росії,віртуально вони завжди присутні

у Верховній Раді ,так как їх карти завжди там і можуть проголосувати за них у любу хвилину.

У якій країні світа , у якому парламенту світа можно побачити такий цінізм нехтуванням

констітуцієй країни та волевиявленням народу.Та наш народ,якого просто топчуть,

над яким знущаться, по якому просто ходять абсолютно байдужий до всьго цього.



Якщо через 21 рік після незалежності так звана демократична опозиція , яку обрав той же самий народ і яка не виконує жодної обіцянки, яку вона давали своїм виборцям,і яка демонструє повну бездяльність,аморфність, анімічність,мямлість ,развалюється прямо на очах,

і, що саме страшне , порождає сразу після виборів"тушок"- зрадників , які перебігать до владної партії або за гроші, або за посади, або за"дах" для свого бізнесу, тім самим в першу чергу зраджуючи своїх виборців - тих, хто віддав за них свій голос .Причому для цих зрадників немає нічого святого: вони їдуть до церкви,присягають там у вірності ідеалам демократії та опозіції на біблії та на здоров'ї своїх

дітей, близьких, а потім виходять з церкви і тут же спокійно беруть на себе тяжкий гріх, порушуючи клятву і



становячись колобораціоністами влади , продавши свою честь та мораль за гроші,посади або "дах" для свого бізнеса.Який цівілізійний народ здатний на такий злочин? До якого ще рівню занепаду моралі може дійти людина?Нижче нема нічого.

Якщо через 21 рік після незалежності вам ,чоловіку,який все розуміє , дуже тяжко знайти на своїй работі,на



вулиці ,серед сусідів,в суспільному місті, в українських соцмережах Facebook або Twitter, співрозмовника з таким же відкритим умом , з таким же західним менталітетом,як у вас, чи не страшно вам жити у такій країні?

Який можно зробити висновок?Куди ми прийшли за 21 рік незалежності?

Висновок напрошується сам собою-нікуди.Наш народ ,у більшій своїй масі ,ментально ще живе у якихось



задвірках цівілізації, у якомусь віджившому світі, у болоті ,смердючому гніючей рибой , у країні,яка зветься



Радянський Союз і яка відгороженна залізобетонним парканом від західної цівілізації . Після офіційної об'яви



Україною незалежністі у 1991 році він ні на міліметр не перетинув кордону цьго паркану і ментально



остається радянським рабом.Скільки ще надо часу нашому народу , щоб розірвати окови ментального рабства та вийти за цій паркан , тобто зробити те, що зробили Іудєї біля 6000 років тому назад, вийшовши із Єгіпетського рабства ?І чи знайдеться такий чоловік у нашій країні ,як Моше ,сильний, безстрашний,з залізною волею , ментально вільний,твердий, рішучий,а коли треба ,жорсткий ,гаряче любячий свій народ, чісний перед богом ,пророк, який виведе наш народ із цього рабства та поведе уперед до тої землі,де знаходиться наша вікова мрія-західна цивілізація і де поселились би ми назавжди.

Немає коментарів:

Дописати коментар