Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

пʼятницю, 24 травня 2013 р.

Використання дітей у політиці Партією Регіонів, та кримінальні справи.


   Як повідомили представники громадських організацій Дніпропетровська,17 травня 2013 року, під час занять учні 8-11 класів середніх шкіл Ленінського района м Дніпропетровська та студенти першокурсники провели декілька годин на політичному заході ,так званому "антифашистському" марші.
    Під палячим сонцем та не менш, пильним наглядом вчителів,та керівництва Ленінського району Дніпропетровська, вони вимушені були марширувати декілька кілометрів Набережною міста на житловому масиві Червоний Камінь .
   Пояснити що саме за захід,та чому така назва ,підлітки не змогли,але сказали,що їх примусили прийти,та нести прапори Партії Регіонів ,адміністрація шкіл, і кого власне мають на увазі називаючи  фашистами їм не зрозуміло,але щоб не було проблем діти вимушені були прийняти участь у цьому марші.
   Деякі підлітки намагались піти з маршу трохи раніше,але різке нагадування вчительки,по те,що реєстрація учасників ,яка була на початку,обов'язково буде і в кінці заходу,зупинила їх.
Але,як з’
ясувалось ,практика   використання студентів продовжилась і на наступний день.
   Так 18 травня, на проспекті Ілліча (Дніпропетровськ), представники Партії Регіонів проводили політичну акцію,в якій знову таки були задіяні підлітки, а саме студенти 2-х курсів   Педагогічного училища та Авто-транспортного технікуму,які знаходяться на проспекті ім..Кірова.
    Як вдалося з’ясувати студентів  зняли з лент, не повідомивши навіть  для чого і «добровільно» примусово вигнали, як вже виявилося  на місці, на акцію Партії Регіонів. Хлопці і дівчата , також повідомили громадськості  про те,що присутність їхня на цьому заході дасть їм певні преференції в навчальному процесі, колись в  майбутньому,напевно.
   Прибирання території,а саме цим займались другокурсники, дуже корисна і потрібна для міста справа, але невже ,для цього було  потрібно  зривати навчальний процес?
І вже зовсім незрозуміла присутність певної   партійної символіки,якщо це всього навсього «прибирання» ??
   Відповідь очевидна,тільки задля партійного піару і нічого більше.
   В черговий раз громадськістю зафіксовано  використання адміністративного  ресурсу з боку провладної партії ,нажаль.
   Як бачимо ,примусове!!!  використання учнів середніх шкіл та студентів,вже переходе в площину традиції ,з боку Партії Регіонів.Тому,громадськість міста прийняла рішення про звернення до прокуратури області.

 Віктор Романенко


Від свого імені додам.
Зараз Тимошенко сидить в тюрмі за перевищення службових повноважень. Тепер по аналогії кожного з директорів по всіх школах Дніпропетровська треба посадити у тюрму, за перевищення службових повноважень і строк маж бути немалий, бо використання дітей та школярів було і під час та напередодні виборів, коли на відкриття дитячих майдаанчиків не в школі, а в подвір'ях будинків, зганяли їх так само, як зараз на ці  "антифашистські мітинги".  Блюзнірство Партії Регіонів дійшло меж, за якими має іти відповідальність.(С)Черненко Олег




















Немає коментарів:

Дописати коментар