Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

середу, 10 червня 2015 р.

КАВУН НА БОЦІ МОСКАЛЬНІ

   
    Дивні дива відбуваються в світі і ще дивніші в нашому Січеславі.
   Сьогодні отримав розсилку з міськвиконкому по роботі комісії з перейменувань де такий собі москалик з українським прізвищем Кавун. вирішив перебрати на себе функції керування процесом перейменування вулиць з проблеми декомунізації і назвавшись головою якоїсь робочої групи з перейменування. хто його обрав і що за група невідомо, взяв на себе так підписатись і видати нагора, всього лише 100 з невеличким назв вулиць для декомунізації.
    Я вчора проглянув список назв, присланий від міськвиконкому і чесно скажу. був вражений.
    Що робила останні роки влада?
    Вона приховувала злочини що відбувались на нашій землі всі роки окупації. Як це робилось добре видно зі списку але наглядніше видно. прогулюючись по місту і дивлячись на написи на табличках вулиць і проспектів.
   Що робили окупанти, до останнього перебуваючи у владі і відчуваючи свій кінець?
   Вони відкидали від прізвища ім'я та по батькові, відкидали посади, що були закладені в назві і залишали лише неособисту якусь назву , що схожа на прізвище людини, але здогадатись що це за конкретна людина ми вже не зможемо.
   От і зараз прислали прізвища без ініціалів.
   Що робить злочинець? Перше - приховує злочин.
   Так і тут. приховавши конкретну людину приховали злочин ним скоєний.
    Пан Кавун і зараз через ЗМІ намагається приховати. наприклад злочини Петровського Григорія, що займався геноцидом українського народу, пропонуючи від свого імені звісно і посилаючись на свій авторитет вченого, назвати місто на честь якогось камня. або на честь Петра Калнишевського залишивши Дніпропетровськ.
    Прошу поважну людину не підігравати окупанту. а коли хочеш назвати на честь кошового отамана Запорозької Січі святого УПЦ КП Петра Калнишевського наше місто , так назви його Калнишевськ, по прикладу міста названого Хмельницький.
   Ну а по іншим назвам скажу так. З більше ніж двох тисяч назв в нашому місти 286 точно комуняцькі а по 380 ти треба дати більше інформації, бо там сховані злочинці. за тим принципом, що я описав вище...
  "Борітеся - поборете! Вам Бог помагає!"

Немає коментарів:

Дописати коментар