Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

понеділок, 8 червня 2015 р.

ДЕПУТАН БОРИС ФІЛАТОВ

  Антиукраїнський олігархат почав наступ з усіх фронтів і по сіх напрямках. Глашатай Коломойського закидав своїми газетами антиукраїнського змісту всі поштові скриньки міста.
   Коли ти народний депутат України і представляєш якийсь регіон. то за загальноприйнятними нормами. а особливо в час коли іде війна з росіянами. то мав би вживати лише українську мову, особливо коли започаткував начебто патріотичну партію "Укроп", але замість того нарочито і показово лише російська. Вся ця газетка і всі дописи і всі думки в ній!







 Найбільше антиукраїнськість була продемонстрована цим депутаном від час так званого опитування по назві міста. Відповідно до закону назва міста Дніпропетровськ має бути змінена на іншу. але що робить чей депутанчик? Він вставляє в опитування назву Дніпропетровськ нарівні з іншими. Відповідно і опитування виходить таке як йому потрібне.
Псевдо народний , псевдо депутат і псевдо опитування - ланки одного ланцюга...
  Ланцюг цей - приковати раба до олігарха, а наглядачем поставлений Борис Філатов, що заганяє народ все в те саме совкове стійло, бо той сам так хоче...



Немає коментарів:

Дописати коментар