Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

середу, 27 березня 2013 р.

Вимога до прокуратури - "Не спускати справу вбивства Володимира Гончаренка на гальма!"(ФОТО ТА ВІДЕО)


   Сьогодні відбулось пікетування прокуратури в нашому місті.
Про вбивство еколога Володимира Гончаренка писалось і казалось вже стільки, що можна б було видатеи не одну книгу.
  Це сучасний герой, хоч і Дон Кихот в тому сенсі, що битись за правду в  при цій владі, все одно, що битись з повітряними млинами.
   Лише кришуванням силових структур і прокуратурою в тому числі можна пояснити, чому досі не знайдені не те, що замовники, а навіть виконавці цього злочину.
 З такими і з багатьма іншими словами виступали сьогодні активісти нашого міста біля прокуратури.
  Пікет за поданням ВО Свободі відбувся не зважаючи ні на що. Кожен розумів, що на місці Володимира може опинитись кожен. В цій державі немає гарантії ні на що, щоб відповідало людським нормам і цінностям.
   Біля прокуратури  зібраліись активісти як громадськизх організацій так і політичних партій. Відсутність деяких представників опозиційних сил можна пояснити чим завгодно, проте стає сумно, що захистити правосуддя та правопорядок вийшли одиниці.
  Все це нагадує часи гітлерізма, коли вбивали одних потім других, а сусіди думали, що до них те не торкнеться. Торкнулось багатьої, а те, за що боровся Володимир Гончаренко мало захистити в першу чергу тисячі життів міста Кривий Ріг від екологічної катастрофи...
   Мовчання та замовчування владою цього питання стає показовим.
   Прокуратуру оточили стрічкою, як місце злочину. Це і є основне місце злочину де відбувається не один вже злочин на наших очах, на очах жителів міста, хто хоч раз стикнувся з цим млином, що перемелює долі і життя українців.
   Фотозвіт дивіться нижче.


































Немає коментарів:

Дописати коментар