Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

понеділок, 17 вересня 2012 р.

Бутковський - кандидат в депутати від ПР.


Скандалы
Наряду с другими мажоритарщиками от Партии регионов, Бутковский «пиарился» на вручении машин скорой помощи, купленных  за средства государственного бюджета для Амур-Нижнеднепровской подстанции областного коммунального учреждения «Днепропетровская станция скорой медицинской помощи». По его словам, «приобретение 3-х современных автомобилей  «скорой» марки «Пежо», произведено под моим личным контролем».
НАГАДАЄМО ЩО ВІН НЕ КОНТРОЛЮЄ МЕДИЦИНУ, А МНС,  тобто іде відерта брехня.(с)
Така сама брехня про опікування його над ОСВІТОЮ, бо освіта підпорядковується іншому відомству про що ідеться нижче.(с)
Также летом 2012 года Бутковский, как депутат областного совета, инициировал социальную программу «Абитуриент» при поддержке губернатора Александра Вилкула, в ходе которой оказывалась помощь семьям удаленного от областного центра Петриковского сельского района в организации бесплатного проезда абитуриентов для подачи документов в учебные заведения, собеседования и получении информации о поступлении. Источник финансирования данной помощи не оглашался.


ПРИХОВУЄ ПРАВДУ ПРО ПОЖЕЖУ НА НОВОМОСКОВСЬКОМУ ЗВАЛИЩІ.(с)
Для  ликвидации пожара площадью 4 га, начавшегося в июне 2012 года на Кулебовской свалке в Новомосковском районе, было привлечено 306 человек и 57 единиц техники, а от ГТУ МЧС в Днепропетровской области - 194 спасателя и 16 единиц техники. Люди 3 дня  работали в условиях сильного задымления и 40-градусной жары. После тушения пожара, который «прогремел» на  всю Украину, Бутковский, руководивший тушением, поблагодарил личный состав за проделанную работу. Впрочем, ответственность за пожар на свалке никто не понес. В частности, местные контролирующие органы, которые обязаны проводить плановые проверки: СЭС, инспекция министерства экологии, управление экологии, и, конечно же, пожарные службы остались «в тени» героизма днепропетровских спасателей. И о причинах, возникновения пожара умолчали.



Але і це не все. Невідповіднісь отриманої зарплатні і до використовуваємих ним джипа та мотоцикла. на які йому треба працювати не один рік. нічого собі не дозволяючи зайвого.
 .Согласно декларации за 2011 год, Виктор Бутковский живет на зарплату, которая в среднем составляет 10 000 грн. в месяц.
Владеет земельным участком 80 кв.м. и домом в 102 кв.м.,  76 000 дол.ориентировочно минимальная цена
ездит на 4-литровом джипе Тойота Ленд Крузер
Toyota Land Cruiser 200
Цена: $105,000   2012 г  860 000 грв
и владеет мотоциклом Хонда Голд Винг, стоимость которого сравнима с ценой хорошей иномарки. € 32 836 349 844 грн.
Тільки машина та мотоцикл потребують його праці на протязі десятка років з такою 
зарплатнею як зараз та не їсти не пити та не сплачувати за комунальні послуги та податки
 на нерухомість(с)

Якщо додати сюди гроші, які витрачаються на агітацію, за самими скромними підрахунками 
мінімум треба близько 300 тис гривень, щоб заполонити такою агітаціє. весь Дніпропетровськ
, от і виходить, що людина десь таки взяла ці гроші...доведеться їх віддавати, а віддавати буде
 з держбюджету, бо звідки візьме він таку суму?

http://vybory2012.comments.ua/person/Butkovskiy-Viktor-Vladimirovich


Що трапилося
Проводимые за бюджетный счет ремонты улиц, школ либо целых микрорайонов, афишируются кандидатами в нардепы в качестве результата их «инициативности»
Лінки на публікації
http://dnepr.comments.ua/article/2012/08/23/164449.html 

Юридичний коментар
Очевидно, що цього плакату там би не було, якби не було мети "спонукати голосувати за кандидата" (п.1 ст.68 Закону України "Про вибори народних депутатів України"), тож це є передвиборною агітацією. Згідно з п.7 ст.69, п.22 ст.74 цього ж Закону друкованої агітації повинні мати певні реквізити, котрих тут не бачимо. Тож, на наш погляд - ознаки адміністративного правопорушення, відповідальність за яке передбачено ст.212-13 КУпАП ("виготовлення або розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк,їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск"). Крім того, приписування кандидатом собі сумнівних заслуг (адже йдеться про бюджетні кошти) не відповідає нормам п.1 ст.6 Закону "Про вибори..." (щодо забезпечення виборцям умов для вільного формування своєї волі), п.1 ст 63 Закону ("виборцям забезпечується можливість доступу до <...> об'єктивної та неупередженої інформації, потрібної для здійснення усвідомленого, поінформованого, вільного вибору"). Крім того, сумнівно, що така агітація фінансується з виборчого фонду кандидата.

Немає коментарів:

Дописати коментар