Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

вівторок, 18 вересня 2012 р.

Чергові відкати за транспортну систему міста зібрані.

Інакше просто не моливо пояснити чергове відкладення вирішення цього питання, яким переймаються вже декілька років, на яке витрачені вже міліони гривень, але все пішло лише на користь не городянам, а невідомо кому.
Влада міста, починаючи від найголовного Вілкула, грає з населенням у наперстки.

DNEPR.COM - главный городской портал ●
Транспортна реформа просувається зі скрипом
В черговий раз депутати Дніпропетровської міськради розглядали програму розвитку міського транспорту на 2012-16 роки.
Незважаючи на таку пильну увагу до неї і депутатів, і транспортників, і особливо городян, просувається вона поки що більше на папері.
З новацій цього року - запуск великих автобусів на Перемогу і Придніпровськ. Глобальне оновлення електротранспорту, відновлення зупинок, втілення нової маршрутної мережі (навколо проекту якої було зламано стільки списів) відкладаються на майбутнє.
Ось і на цей раз, судячи з усього, якісного стрибка в реалізації програми не відбулося. На запитання журналіста «Вечірки» про перспективи оновлення міського транспорту міський голова Іван Куліченко відверто визнав:
- Сесія внесла в програму невеликі зміни. Наше завдання: вийти на обслуговування міських маршрутів автобусами середньої та великої місткості. Сьогодні ми відкрили двері для участі в транспортній реформі для ще однієї компанії, яка має намір завести в Дніпропетровськ партію великих автобусів, які працюють до того ж на газі.

Немає коментарів:

Дописати коментар