Місто на Дніпрі. Як би його не називали в різні часи:Кодак, Половиця, Єкатерінослав, Катеринослав, Новоросійськ, Дніпропетровськ або Днєпропєтровск, Січеслав, останні
часи від Совєтів в народі живе одна єдина назва міста - Днєпр, або українською Дніпро...

неділю, 30 вересня 2012 р.

Бутковський та "вори на довєріі"

Бутковський краде народні кошти не криючись
if;">Давно вже відомий вираз "Вор на довєріі" нам з кіно про Глєба Жиглова та Володю Шарапова. Саме цим займалась з малого віку "Манька облігация", яка все питала як правильно писати...Жеглов тоді характеризував це як вищий пілотаж. Саме таким чином в нас хочуть вкрасти голоси виборців, закликаючи їм довіряти...








ЯК ВОНИ КРАДУТЬ ЗАРАЗ КОШТИ ВИБОРЦІВ МОЖНА ПОБАЧИТИ В СТАТТІ. ЩО НИЖЧЕ.



http://www.spilnasprava.com/wp/?p=11864


Пожежники використовують спецтехніку для агітації за свого керівника(фото)

Активістами Дніпропетровського відділення громадянського руху “Спільна Справа” в рамках незалежного моніторингу парламентських виборів виявлено факти використання адміністративного ресурсу на виборчому окрузі №29.
Так начальник Дніпропетровського ГУ МНС генерал-лейтенант Віктор Бутковський, який є кандидатом в народні депутати від Партії регіонів, використовує підлеглим йому осіб та спецтехніку(пожежні машини) для розміщення власної агітації.
Такі дії прямо заборонені ч.21 ст.74 Закону України “Про вибори народних депутатів України” та містять ознаки злочину, пердбаченого ст. 364 Кримінального кодексу “Зловживання владою або службовим становищем”.
Пожежники та спецтехніка використовувалась у робочий час. Лише за останній тиждень в Дніпропетровській області відбулись дві великих пожежи – горіли Центральний ринок Дніпропетровська та готель в Кривому Розі. Є жертви.
На фото: пожежники вивішують агітацію за свого Бутковського
На фото: кінцевий вигляд борда

Немає коментарів:

Дописати коментар